Popotnik
3544 ogledov

Naša novinarka prejela prestižno nagrado

Zlato pero
"Uživala sem v poti, v pisanju, ki je prihajalo iz srca. Počaščena, ker so predstavniki hrvaškega turizma to prepoznali," pravi naša novinarka.

Hrvaška turistična skupnost (HTZ) je nocoj v Šibeniku slavnostno podelila nagrade Zlato pero (Zlatna penkala). Nagrade so namenjene tujim novinarjem in blogerjem. Med slovenskimi novinarji je nagrado prejela naša novinarka Sergeja Hadner Hvala. 

Nagradi je prejela za reportaže iz Camina Krk. Preberete jih lahko tukaj. "Camino Krk je čudovita krožna pot okoli otoka Krk. Uživala sem v poti, uživala v pisanju iz srca. Številne bralce sem navdušila za pot in tega sem zelo vesela. Nagrada hrvaške turistične skupnosti in hrvaškega ministrstva za turizem je češnja na torti," pravi Hadner Hvala. 

Hrvaška turistična skupnost nagrade "Zlato pero" za profesionalni pristop pri pisanju o Hrvaški in njenem turizmu, podeljuje od leta 2005. Nagrade podeljujejo za najboljše tekste, radijske in televizijske prispevke ter blog objave na družbenih omrežjih.

Za nagrajene tuje novinarje je tako vsako leto organizirano študijsko potovanje in svečana podelitev nagrad, ki letos poteka v Šibeniku. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice