Popotnik
12451 ogledov

Slaba novica za vse, ki z Ryanairom letite iz Zagreba

Ryanair letalo Profimedia
Ryanairom odpoveduje in krajša več kot ducat letov na različne destinacije iz Zagreba.

Ryanair bo maja in junija zmanjšal načrtovane frekvence letov in začasno tudi ukinil nekatere destinacije iz svoje baze v Zagrebu.

Pri spletnem portalu, specializiranem za letalske prevoze exyuaviation, pišejo, da bo nizkocenovni letalski prevoznik maja in junija odpovedal vse lete iz Zagreba v Basel in Brindisi v Italiji, kamor je začel leteti šele pred dvema tednoma.

Letalo Ryanair preobrat Popotnik Ryanair vendarle v Sloveniji?

Poleg tega bo letalska družba junija začasno prekinila lete iz hrvaške prestolnice v Sofijo, medtem ko so lete na Krf, ki naj bi se začeli junija, prestavili na julij in zmanjšali na samo en let na teden.

Letališče Zagreb | Avtor: Josip Škof/vlada RH Josip Škof/vlada RH

José Mourinho Tvitosfera Šport Ryanair se je ponorčeval iz Joséja Mourinha

Trinajst drugih poti bo ohranilo manjše frekvence letenja, vključno z leti v Charleroij, Baden Baden, Bergamo, Dublin, Göteborg, Hahn (Frankfurt), London, Memmingen, Malto, Malmo, Paphos (Ciper), Rim in Weeze v Nemčiji.

Letališče Brnik Popotnik Tega znanega nizkocenovnika Slovenija ne zanima

Spremembe tudi v Zadru

Največji udarec bo manjše število letov na londonsko letališče Stansted. Namesto dnevnega letenja bo Ryanair na letališče Standsted letel le štirikrat tedensko. Na večini drugih poti se je frekvenca zmanjšala za en do dva leta na teden. To je že drugič v zadnjih mesecih, da je Ryanair začasno prekinil ali zmanjšal število letov iz Zagreba. Januarja in februarja je bilo začasno ustavljenih šestnajst Ryanairovih linij iz hrvaške prestolnice.

Novak Đoković Aleksandar Vučić Zbodli zvezdnika Šport Ryanair z epsko šalo na račun Đokovića

Letalska družba svoje odločitve ni pojasnila. Kot so pisali pri exyuaviation je prevoznik odložil tudi začetek 24 svojih linij iz Zadra. Večina letov, ki naj bi bili uvedeni konec marca, je bila prestavljena na začetek junija, medtem, ko je nekaj drugih poti prestavljenih na začetek maja. Prizadete destinacije so Aarhus, Bukarešta, Bordeaux, Bari, Bologna, Bergamo, Bournemouth, Birmingham, Göteborg, Gdansk, Hamburg, Liverpool, Maastricht, Manchester, Neapelj, Nürnberg, Praga, Pisa, Sofija, Torino, Varšava in Wroclaw.
 

Komentarjev 1
  • Robbi_Dingess 10:56 17.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎