Šport
30944 ogledov

Ryanair z epsko šalo na račun Đokovića

Novak Đoković Aleksandar Vučić Epa
Za družbena omrežja zadolžena ekipa irskega podjetja je znova udarila v svojem značilnem slogu.

Irski nizkocenovni letalski prevoznik Ryanair je v zadnjih letih postal eden najbolj prepoznavnih na svojem področju. H grajenju njihove podobe prispevajo precej duhovite objave na različnih kanalih. Z eno zadnjih so si privoščili športnega zvezdnika.

Novak Đoković odklanja cepljenje proti covidu-19, kar ga je že stalo nastopa na OP Avstralije. Srb, ki lovi rekord po številu osvojenih grand slamov, bi lahko ostal še brez nastopa na naslednjih dveh turnirjih velike četverice, saj so iz Roland Garrosa in Wimbledona prišle informacije, da bodo tam lahko zaigrali le cepljeni teniški igralci.

Đokoviću tudi to ni dovolj, da bi spremenil mnenje. V intervjuju za BBC je dejal, da se v nobenem primeru ne namerava cepiti.

"Nikoli nisem bil proti cepljenju. Cepil sem se kot deček. A vedno sem podpiral svobodo za to, da se sami odločimo o tem, kaj bomo vstavili v svoje telo," je povedal Đoković in odločno odgovoril na vprašanje, ali je pripravljen na "izgon" z najpomembnejših turnirjev: "Da, to je cena, ki sem jo pripravljen plačati."

"Meni so principi in pravica do odločitve o tem, kaj bom vnesel v svoje telo, precej pomembnejše od naslovov in vsega tega, kar lahko prinese dober rezultat," je še pojasnil.

Novak Đoković Melbourne Ekskluzivni pogovor Šport Đoković: Nikoli nisem bil proti cepljenju

Na njegove besede so se odzvali pri Ryanairu. "Nismo letalski prevoznik, ampak naša letala letijo," so zapisali Irci in pripeli Đokovićev citat: "Nisem proti cepljenju, toda žrtvoval bom lovorike, če se bom moral cepiti."

Đoković naj bi se na igrišča vrnil na turnirju v Dubaju 21. februarja. Za nastopanje tem turnirju zadostuje negativen test PCR.

Ryanair letalo | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 18
  • ico8 11:59 16.februar 2022.

    Srb kot vsi ostali Srbi. Ko jim postane dolgcas, naredijo nekaj, da dobijo po 3.14cki in so potem neizmerno srecni, da lahko jokajo in povedo celemu svetu kako so ubogi..., pa tamo do Kosovog polja nekde, jelda!?

  • Christy_Webb 11:54 16.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Mehtilda 10:42 16.februar 2022.

    Kako so pa nadležni s tem žaljenjem Djokovica. Glede na to, kako on živi, kako se prehranjuje, kako razmišlja, je pa res povsem razumljivo, da se noče cepiti. Ne..je treba nekega anticepilca iz njega delat...pa sem cepljena, ampak hudiča, s ...prikaži več tem siljenjem in pretiranim zagovarjanjem cepljenja ste res nadležni in dosegati kvečjemu kontraefekt

Sorodne novice