Popotnik
6810 ogledov

Tu lahko obiščete pravo Ledeno kraljestvo

Ledeno kraljestvo Mojstrana
Na Gorenjskem si lahko pogledate Ledeno kraljestvo, ki je na las podobno tistemu iz risanke.

Ni otroka, ki ne bi bil navdušen nad Disneyjevo risanko Ledeno kraljestvo. Sedaj imate možnost, da ga tudi v Sloveniji lahko popeljete v pravljičen svet. V Mojstrani namreč obstaja zelo dober približek tega, ki smo ga vajeni iz priljubljene risanke.

zima ideja Popotnik Sem po najbolj priljubljeno aktivnost na snegu

Razprostira se na prostranem travniku pred vstopom v sotesko Mlačca pri Mojstrani. Sprehodite se po gozdni pravljični poti, ki se pne ob potoku med v led odetimi drevesi, brvmi, potočki, jezerci in vodometi, mimo lurške kapelice in mlina do pravcate male gorenjske vasice s cerkvico. Vsak meter ledenega prehoda je popolnoma dodelan. Poseben čar dodajo ledu bakle in lanterne. V njihovem soju ledene svečke oživijo, zatrepetajo in zaplešejo, če si le vzamete dovolj časa in to opazite.

Vstopnina v pravljičen svet za predšolske otroke stane en evro, otroci do 14. leta morajo plačati štiri evre, odrasli pa šest evrov. Ledeno kraljestvo Mojstrana bo odprto dokler bodo to omogočale vremenske in epidemiološke razmere. O morebitnih spremembah organizatorji sproti obveščajo na spletni strani.

Odpiralni čas: Ledeno kraljestvo bo v januarju odprto po naslednjem razporedu:

8.1. in 9.1. od 10. do 19.ure,

14.1. od 14. do 19.ure,

15.1. in 16.1. od 10. do 19.ure,

21.1. od 14. do 19.ure,

22.1. in 23.1. od 10. do 19.ure,

28.1. od 14. do 19.ure,

29.1. in 30.1. od 10. do 19.ure.

sani, sanke, otroške sani, sankanje ideja za izlet Popotnik To so najboljša sankališča v Sloveniji
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice