Popotnik
7975 ogledov

Z Brnika sporočili dobro novico

Letališče Brnik Profimedia
Z brniškega letališča bo mrežo letov v poletni sezoni, ki se začenja danes in bo trajala do 26. oktobra, zagotavljalo največ prevoznikov doslej.

22 rednih letalskih prevoznikov bo ponujalo 25 letalskih povezav po Evropi in širše, pestra bo tudi ponudba čarterskih letov.

Na Brnik se po zimskem premoru vračajo povezave Finnaira v Helsinke, Aegean Airlines v Atene in Transavie na pariški Orly.

Nekaj prevoznikov bo letenje okrepilo, in sicer Lufthansa v München, Air Montenegro v Podgorico, Air Serbia v Beograd in Transavia France na letališče Orly v Parizu. Okrepljeni bodo leti British Airways na London Heathrow in Brussels Airlines v Bruselj, pa tudi leti Wizz Aira v Skopje.

Vzpostavljene bodo tudi nekatere nove povezave, in sicer leti Airbaltica v Rigo, Norwegiana v Koebenhavn in Iberie v Madrid.

Turistične agencije medtem napovedujejo še čarterske lete na skupaj kar 57 destinacij. Med njimi bodo najbolj priljubljene destinacije na grških otokih, v Egiptu, Tuniziji, Turčiji, Španiji in Franciji ter druge privlačne poletne lokacije.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • ico8 10:07 31.marec 2024.

    Upam, da bos tudi name naletel s tem vprasanjem…

  • Avatar Antikrist4
    Antikrist4 08:54 31.marec 2024.

    Večkrat se nahajam na brniškem letališču in že večkrat se me tuji turisti vprašali, kdo je bil Jože Pučnik. Moj odgovor je vedno, da je bil tisti falot Hitlerjev osebni pilot.