Slovenija
39 ogledov

1480 oviratloncev zbralo 1480 evrov

oviratlon  Robert Kranjec
1/10
Polona Avanzo/Veronika Savnik
Na današnjem oviratlonu na Pokljuki se je z devet kilometrov dolgo progo, na kateri je bilo 17 ovir, soočilo kar 1.480 oviratloncev in oviratlonk, ki so navdušili s svojo vztrajnostjo, pogumom, dobro voljo in solidarnostjo.

Že na startu je skoraj 1500 oviratlonk in oviratloncev ob enkratnem vzdušju ogreval kondicijski trener Matej Cankar, navduševali pa so jih tudi številni znani obrazi.

Smučarski skakalec Robert Kranjec se je na progo podal že v prvem valu, malo za njim je oviratlonce s premagovanjem ovir, kot se zanj spodobi, v smeh spravljal Fitnes inštruktor Srđan MIšić

Zbrali denar za bolnišnično šolo

V ekipi Fitzone je startal eden naših najboljših motokrosistov Klemen Gerčar, Rado Mulej je udeležence pozdravljal ob prihodu v cilj, na podelitvi sta raperske barve zastopala Trkaj in Challe Salle, za vzdušje na Pokljuki pa sta skrbela tudi judoist Sašo Jereb in raper ter WFC borec Denis Porčič Chorchyp.

Piko na i izjemnemu dogodku je dodala podelitev čeka v vrednosti 1.480 EUR, ki ga je generalnemu direktorju URI – Soča mag. Robertu Cuglju predal predsednik Športnega društva Oviratlon Luka Ravnič. Tudi letošnji oviratlon je bil namreč dobrodelno obarvan, saj so organizatorji en evro od vsake prijavnine podarili za nakup projektorja za interaktivno tablo v bolnišnični šoli.

Komentarjev 3
  • mia 16:49 30.junij 2013.

    moje finančno stanje je pod povprečjem, pa vendar kadar doniram (2-3x letno), vsota ni nikdar manjša od 20-ih evrov. evro ste donirali za samopromocijo. če donira NN nima prav nič od tega.

  • Oxxo 12:36 30.junij 2013.

    Vsaka donacija je dobrodošla - pa vendar... ob taki udeležbi ste zbrali oz. donirali ubogo paro - se opravičujem ampak je res.

  • Sebastijan Pintarič 22:19 29.junij 2013.

    mislim a res al kaj 1500 tekmovalcev pa 1480 evrov a ste resni.Če bi vsak prispeval 10 evrov-ne vem kaj rečt.