Slovenija
939 ogledov

Bralci portalov Žurnal24.si in Med.Over.Net znova pokazali veliko srce

radiator ogrevanje Profimedia
Bogato in prisrčno ste obdarili ogromno otrok, pred mrazom ste rešili tudi družinico ...

Ko smo objavili zgodbo mamice, ki ji je pred leti umrl soprog in je ostala sama z otroki, ste ji bralci žurnala24.si hitro priskočili na pomoč. Družina je bila kljub redni službi matere brez denarja za ogrevanje in osnovne potrebščine, nujno so potrebovali tudi sušilni stroj, ker niso imeli pogojev za sušenje perila.

"Družina je s pomočjo bralcev dobila dovolj zaloge za kurilno sezono, da so na toplem, dobila je tudi pralno sušilni stroj. Z zbranimi sredstvi na TRR pa bomo družini krili življenjske stroške, položnice za elektriko, vodo in podobne osnovne stvari, bone za nakup prehrane. Tako jim bo več sredstev ostalo za druge stroške in morda kak priboljšek," so nam sporočili iz Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje.

depresija V Sloveniji Zdravje Mož in oče otrok umrl, zdaj so na mrazu in prosijo za pomoč

Pismo z zahvalo je napisala tudi mamica, ki je bila zelo ganjena:

"Pozdravljeni darovalci, najprej en lep pozdrav. Predstavljam se kot gospa Lana. Zelo lepo se zahvaljujem vsem darovalcem, ki ste darovali za mojo družino. Lepo se zahvaljujem gospodu iz Ljubljane, ki je daroval tri tone pelet in poskrbel za dostavo. Zahvaljujem se tudi gospe iz Laškega, ki mi je podarila dve paleti pelet in tudi poskrbela za dostavo. Zahvaljujem se tudi družini, ki mi je donirala sušilni stroj, da ne bomo imeli vlage v stanovanju in da mi bo veliko lažje. Zahvaljujem se še vsakemu posebej, ki je karkoli daroval, da bodo imeli moji otroci boljše življenje. Vsem darovalcem se resnično, iz srca zahvaljujem. Lana"

Otrokom ste omogočili lepše praznike

Bralci žurnala24.si in Med.Over.Net ste razveselili tudi številne otroke iz socialno ogroženega okolja. Iz Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje so poslali prisrčne zahvale številnih otrok, ki ste jih ob praznikih obdarovali. Nekateri otroci so dobili točno tisto darilo, ki so si ga zaželeli v pismu dedku Mrazu ali Božičku, številne otroke ste obdarovali s splošnimi darili, ogromno otrok so obdarila tudi podjetja, ki so se priključila akciji.

Nekatera so donirala veliko vsoto denarja, da so darila kupili na Zvezi prijateljev Mladine Ljubljana Moste-Polje, iz Berryshke so poslali čokoladice, iz Parka Škocjanske jame šolske potrebščine in ostala praktična darila.  Tako so številni otroci z vašo pomočjo prejeli svoje zavito darilo pod novoletno drevo in ga odpirali v krogu svojih domačih, pa najsi je to le mladinska skupnost, rejniška družina ali ob starših in sorojencih. Spodaj objavljamo nekaj zahval otrok, ki ste jim polepšali praznike. Naj vas njihove pravopisne napakice ne zmotijo, pisali so iz srca ...

darilo božič | Avtor: Pixabay Pixabay

Pisma otrok 2022 Podarimo srečo Slovenija Izpolnjujemo želje otrok: "Nimam staršev. Zdaj živim v mladinskem domu!"

Dragi Božiček najlepsa hvala za darilo,najbolj sem se razveselila šolske torbe na kolescke pa tudi slatkarije ki ih zelo imam rada,še enkrat se od ❤ zahvaljujem in prosim Vas da me obiščete tudi drugo leto.Sara ❤

Dragi Božiček! Zahvaljujem ti za lepo darilo za katero sem sanjala. ☺️

Dragi Božiček. Zelooooo si me razveselil z darilom, bilo je ogromno lepih in dobrih stvari. Najbolj so mi všeč čevlji, špangice, verižice, kemični svinčnik, sladkarije in milo za tuširanje... Ah vse mi je bilo zelo všeč in upam da se drugo leto zopet spomniš name. Jaz pa se bom trudila biti pridna. Od srca najlepša hvala za vse. 

Zelo sem vesel kar mi podaril božicek sem bil presrecen kar sem dobil darila in sem zelo hvalezen hvala vam za vse kar ste mi pomagali za darila lepo se imejte

Najbolj mi je bil všeč Batman

Zelo so mi bile vsec solske stvari za solo. HVALA VAM BOZICEK DA STE OBISKALI, ZELIM SI DA ME SPET OBISCETE NASLEDNJE LETO.

Najbolje sem bila vesela majcke Miki Maus in sastavljaniki puzlle Peppa. Rada te imam Bozicek pridi spet nasledno Leto.

Dragi Bozicek jst sem dobil igrace in zimsko jakno ko me greje ko grem v solo zahvaljujem ti se velikoooo in si zelim da bi dobil spet nasljedno leto,komaj cakammm zelim ti veliko zdravja

Dragi Bozicek jst sem dobil zimsko jakno in kuza na baterije kar me je zelooo razveselilo vsak dan se igram s mojo kuziko, tudi veliko sladkarije sem dobil jst se ti veliko zahvaljujem ker nikoli nisem imel tok veliko sladkarij zelim ti velikooo zdravja

Zdravo bozicek hvalla da ste me. Obiskali zelo sem bil vesel. Darilo mi je bilo zelo vsec. Lepe praznike dragi bozicek se vidimo naslednji Leto seveda ce bom priden.

ZDRAVO BOZICEK HVALA VAM ZA DARILO ZELO SEM BIL VESEL. VSE MI JE BILO ZELO VSEC. HVALA SE ENKRAT

Dragi bozicek hvala za darilo zelo mi je bilo vsec. Najbol vsec so mi bile Pokémon karte. Vesele braznike vam zelim in upam da bom drugi Leto ptav tako priden PA me lahko spet obices.

Dragi bozicek hvala da ste me obiskali. Darila so zelo lepa. Naj lepsa hvala vam za dojencka zelo sem si ga zelela. 

Bila je zelo zadovoljna z celim darilom. 

"Dragi Božiček, zelo si me razveselil, ko sem zjutraj prav zgodaj že vstala in zagledala svoje ime na darilu. Takega Božiča ne pomnim, hvala za darilo in lepo te prosim, če prideš tudi drugo leto."

Zoja je bila izredno vesela darila😀hvala, Božiček ❤️

"Najbol sem bil vesel obutve in oblačil. Hvala ti božiček ker si mislil na mene.

Drugo leto bi te bi tudi zelo vesel"

Dragi Božiček, hvala za darilo, mi je zelo všeč ribica mi je zelo všeč, kot da je prava. Vesela sem tudi knjigice ker rada berem. In razveseljuje mene in sestrici vsak dan posebej zdaj ko smo zbolele. Prosim da me obisces tudi naslednje leto, upam da drugo leto ostanemo zdravi med prazniki, ker smo letos vsi zboleli, tudi mamica.

Dragi, Božiček, s sestrici se zahvaljujeva za darilo, najbolj veseli sva bili Kinder jajčkov in pa pandice, ki si jo bova delili. Vesela sem prelepega krila z bleščicami, Upava da naju obiščeš tudi naslednje leto.

Pozdravljeni hvala za prečudovito darilo..kajti brez vas nebi bila deležna darila pod smreko..najbolj sem se razveselila poloverja ki sem si ga zelo želela hvala z vsem srcem...♥️♥️

Pozdravljeni moj Božiček hvala da si tudi mene obdaril da sem bil deležen darila..res si mi polepšal decembrski čar...zelo sem se razveselila sivega puloverja ki sem si ga tako želela..hvala iz ♥️♥️♥️

Dragi moj Božiček tudi mene si zelo razveselil z lego kockami..ki sem si jih tako želela..hvala da obstajas in si mislil name..želim si da me tudi v prihodnjem letu obiščeš...pošiljam ti velik objem iz srca♥️♥️♥️♥️.

Hvala za bundico, ki sem si jo tako dolgo želela.

"Dragi Bozicek, hvala za darilo katero me je zelo osrecilo in mi narisalo nasmeh na obraz

Zelo se bom trudil se naprej, da me bos se drugo leto obiskal"

Darila sta bili zelo veseli in se iz srca zahvaljujem, da ste mi ju pomagali razveseliti. ❤

"Dragi Božiček, hvala za dojenčka z vozičkom, res sem si to želela, prosim, pridi tudi drugo leto."

Dragi Božiček hvala za moje darilo. Zelo si me presenetil. Rada te imam.

Bila sem zelo vesela mikrafona

Bila sem vesela sove

Pozdravljen Božiček, za začetek bi se ti rad zahvalil za se kar si mi letos podaril, a od vsega sem najbolj vesel za teleskop saj v šoli hodim na astronomijo in mi bo zelo prav prišel. Hvaležen sem tudi za lego kocke saj imam sedaj nekaj kar bom lahko sestavljal saj me sestavljanje pomirja in sprosca. Sedaj pa ti obljubim da se bom ponovno celo leto trudil v šoli in pomagal doma, saj si želim da bi drugo leto ponovno prišel. Še enkrat hvala za vse.

Najbolj sem se razveselil rubikove kocke, ker se s tem najraje igram. Bila mi je zelo všeč tudi trenirka, kapa, šal in rokavice saj rad igram minecraft in rad bi se ti zahvalil za vsa darila in vse kar sem dobil je bilo točno to kar sem si zaželel. Sedaj pa bom ponovno celo leto priden, pomagal doma in se trudil v šoli saj upam in si želim da bi naslednje leto ponovno prišel. Še enkrat hvala.

Dragi Božiček najbolj sem se razveselila kuhinje, saj sem si jo najbolj želela in hvala ker si mi jo podaril. Sedaj se bom trudila biti pridna vse leto saj upam in si želim da bi me naslednje leto ponovno obiskal. Hvala za vse

"Zgodaj zjutraj sem se razveselila darila, gor je pisalo moje ime, nisem pričakovala kaj takega, hvaležna sem za darilo in stvari, ki sem jih dobila in upam, da se oglasiš tudi drugo leto."

Bila je zelo navdušena nad darilom. Ko ga je odprla ji je dojenček bil najbolj všeč. Vsak dan skupaj pijeta "kavico" in si delita posteljo. Oblačila in supergice so prave velikosti, da jih bo lahko imela še celo leto. Zelo se zahvaljujeva Božičku za pravo presenečenje z darilom in upava, da je tudi Božiček lepo praznoval Božič.

Darilo je bilo odlično. Razvezelila se je vsega, najbolj se je pa zagledala v igračo Pop It. Skupaj se zahvaljujeva skrivnostnemu Božičku za darilo.

Navdušen sem bil , izpolnila se mi je želja , hvala vam

Bila sem presenecena, darilo je bilo zelo ljubko. Rada ustvarjam zato mi je bil siviljski komplekt se posebaj vsec. Hvala :)

Najlepša hvala za darila. Bil je zelo vesel daril. Prav vse mu je všeč in z veseljem upirablja vse. Z igračo (slonček) pa spi in ga nosi v vrtec :) . Hvala za vse iz <3

Dragi Božiček, hvala za najboljše darilo. Prinesel si mi točno to,kar sem si želel. Hvala. Prosim,obišči me tudi drugo leto. Rad te imam.

Iskrena hvala,neizmerna sreča in veselje otroka

Dragi Božiček zelo sem se razveselila lego kock Harry Potter. Upam da me tudi drugo leto obiščeš.

Dragi Božiček zelo sem bil vesel košarkaške opreme. Obljubim, da bom celo leto pridno treniral in upam, da me drugo leto spet obiščeš.

Najbolj sem se razveselila mikrofona od Kallys mashup. Hvala

Hvala Božiček za darila. Plesne čevlje sem si zaželel, ker sem se začel profesionalno ukvarjati z plesom in so bili stari že uničeni. Hvala!!!

Zelo so bilo zadovoljni z darili in upajo, da drugo leto dobijo speti bozicka

Darila je bil zelo vesel, izpolnila se jima je želja ... Hvala za pokemona ...

Sreča in veselje ob prvem odpiranju Božičnega darila.Iskrena hvala in upa, da jo drugo leto spet obišče

Darila se je zelo razveselil, najprej je bil navdušen nad velikostjo darilne vrečke 😁 Avto na daljinca si je želel in bil zelo vesel, ko ga je zagledal. Zamenjali smo že druge baterije, saj se nenehno igra z njim😉 prav tako mu je zelo všeč album z nalepkami nogometašev, skoraj vse je že nalepil. Sladkarij se pa tako ali tako vedno razveseli.

Dragi prijatelji Božička, zelo sem hvaležna, da je prejel tako lepo darilo, ki nam je vsem polepšalo obdarovanje. Obljubil je, da bo priden in prijazen, da bo še naprej ostal na Božičkovem seznamu pridnih.

Hvala vsem in srečno ter uspešno novo leto!"

Sin je bil zelo navdušen in vesel ker ni pričakoval da bo res dobil to kar si je zaželel. Hvala lepa božiček za darilo smo bili zelo veseli😁

Božiček hvala ti za bundo in za vse kar sem dobil . Vesel bi bil če bi me obiskal še naslednje leto.

"Barvic,flomastrov in kape. Hvala za tako lepe in dobre stvari ali me lahko obiščeš še nasledenji božič."

Lepo bi se zahvalile Bozicku za darilo zimske cevlje, zelim Vam mir, veselje, ter seveda tudi zdravje🥂🥂🎄🎄

Najbolj sem se razveselila plišaste igračke

Najbolj se je razveselil blagajne. Ko je za božič zjutraj odprl darilo - seveda je kr skočil iz postelje pod smrečico gledat kaj je božiček prinesel, je odprl usta in zavpil: vauu pa kako veliko blagajno mi je prinesel. Z blagajno se vsak dan s sestrico igra trgovino, slaščičarno ... in ja zelo se veseli božička tudi drugo leto. Hvala božičku.

Hvala božičku, ki me je razveselil na božično jutro. Zvečer sem mu pripravila kozarec mleka in domače mamine piškote, ki jih je z veseljem pojedel. Pustil je le nekaj drobtinic. Bila sem zelo presenečena saj je prinesel tako veliko škatlo daril, da se s škatlo še vedno igram, saj sem iz nje naredila svojo hišico ter jo pobarvala z vodenimi barvami, ki so bile priložene (ker z bratom rada barvava so barve že na pol porabljene). Najbolj pa me je razveselil delfin, ki sem si ga zelo želela, saj imam zelo rada plišaste igrače. Vsak dan z njim spim in ga že od božiča nosim s seboj. Vsi doma ga morajo vsake tolk pobožat, saj je zelo mehak in ga rada delim tudi z bratcem in mamico. Razveselila sem se tudi vseh lepih oblačil, mami je morala pulover z shilo (tačke na patrulji) že 3x oprati saj ga hočem nositi skoraj vsak dan. Ko sem videla tako veliko darilo sem bila zelo presenečena in rekla mamici: Letos sem bila pa res pridna, lej kako veliko darilo mi je božiček prinesel. Sam mi pa ni najbolj jasno kako ga je spravil čez zračnik, saj dimnika nimamo, saj živimo v bloku. No božiček se že znajde. Je imel pa veliko dela, še dobro da ima sedaj dopust. Hvala božičku in zelo si želim da me obišče tudi drugo leto.

Dragi božiček,ogromno hvala za moja darila. Vsa darila so presegla pričakovanja. Želim ti se tudi zahvalit za pismo ki sem ga dobila z darili zelo lepo je bilo napisano. 

Dragi Božiček hvala ti za tako lepo obleko in tako puhaste igračke .Z darilom sem bila zelo zadovoljna. In še enkrat hvala da si mi jih poslal. In zahvaljujem se tudi organizaciji da ste mi podarili tako lepe spomine in da sem se spoznala z novimi prijatelji.

"Dragi Božiček. Hvaležen sem ti za tvoje darilo, zelo sem ga čakal. A ne samo Božičku, zahvaljujem se vsej organizaciji za možnost sodelovanja na izletih z prijatelji in vzgojitelji.

Najlepša hvala Božiček. Moji hčerki je bilo darilo všeč in je bila zelo vesela. hvala in upamo, da nas obišče drugo leto

Darilo mi je bilo zelo všeč bila sem zelo ponosna in vesela. Hvala božičku želim si da me tudi drugo leto obišče:)

Zelo sem bila vesela rolarjev ker sem si jih iskreno zelo zelo zelela, zato sem bozicku zelo hvalezna

Dragi Božiček, vseh daril sem bil zelo vesel, prvič sem dobil tisto kar sem si želel. Hvala

Dragi Bozicek jst sem dobil trenirke za prosti cas ki mi so zelo zelo vsec,takoj nadljedni dan sem ih oblekol za v soli,zelo me bo veselilo ce me bos posetil tudi nasljedno leto zelim ti velikoooo zdravlja

Zelo vesel sem bil za nogometni dres.Hvala božičku in ga prosim da me drugo leto zopet obišče😊

Veliki Bagerček mu ja na lička pričaral ogromen nasmeh...Božičku pošilja velik objemček in ga prosi,da ga tudi drugo leto obišče😊

Dragi Božiček, Jan je bi tako zelo vesel tvojega darila, da zelo težko opišem z besedo. Bilo je točno to, kar si je želel, vriskali je od veselja, rekel da si je ravno to želel in stiskal k sebi darilo, verjetno kakšen prijeten lep in poln doživetje si mu pripravil. In jaz sem potrjevala njegovo veselje ob darilo. Najlepša ti hvala za to darilo, zanj je bilo popolno in prinesel si njemu in vsem 9koli nas pravo veselje, zadovoljstvo in še enkrat hvala iz srca, ... Hvala Božiček, prinesel si ravno tako darilo, kot si ga je Jan želel. Jan je bil zelo zelo vesel tvojega darila, očke so mu žarele ko je odpiral darilo in željeno dobil. Zato Božiček in prosim te, če bi drugi leto lahko ponovno bil Janov Božiček ker res si bil idealen zanj. Hvala hvala hvala.

Hvala Božiček, najbolj vesel je bil velikega Kinder jajčeka. Vesel je bil., Saj vsako bozično darilo pod smrekco pričara vzdušje božičnega časa. Hvala in hvaležna sem kot mati, da ste mu naredili veselje.

"Razveselilo me je srček in plišaste igrače. Hvala Bozičku in prosim da me obisce tudi drugo leto

Všeč sta mi kapa in rokavice. Najlepša hvala za darilo. Prosim obišči me tudi drugo leto.

Darilo mu je bilo zelo všeč saj ima zelo rad družabne igre. Rad tudi bere. Ker je naš otrok zelo skromen je za njega zelo težko izbrati darilo saj je vesel vsega kar dobi. Zato se zahvaljuje za dano darilo, želi vsem vse dobro. Lahko ga pa tudi obišče drugo leto....seveda odvisno od starosti in pridnosti otroka.

Vse stvari v darilu so bile cudovite in nepricakovane,zato se mocno zahvaljujem in se zelim Bozicku zahvaliti ,ter mu zazeleti vse dobro v letih ki prihajajo.

Vse stvari v darilu so bile cudovite in se zelim zahvaliti ,ter Bozicku zazeleti vse najboljse in najslajse v letu 2023

Iz srca se zahvaljujemo osebi, ki si je vzela čas in denar ter dobro srce za darilo, najlepša vam hvala, ker to je neprecenljivo, hvala vam in vse dobro v novem letu. HVALA

Najbolj sem se razveselil ...vsegaaaa. Vse je bilo super! Same zelo uporabne stvari si mi prinesel. Hvala ti, Božiček.

"Hvala Božiček za darilo, vstal sem zelo zgodaj in dobil sem točno to kar sem hotel, res sem bil zelo vesel, prosim pridi spet drugo leto."

Najlepša hvala Božiček. Upamo, da nas obišče drugo leto

Vse naj boljše za praznike pa hvala lepa vsem ko ste nam dali darilca hvala vsem vam in srečno novo leto

Božiček hvala za rdečega ferarija na daljinca. Upravljam ga vsaki dan in je super hiter. Pa vsec so mi bile baterije ker sem ga lahko takoj upravljal. Še bolj pa sem bil vesel bombonov ker sem jih lahko deljil z sestrico pa tudi avto ji posodim vcasih. Upam da se vidimo spet naslednje leto.

Zelo sem se razveselila vseh ličil.Hvala Božiček.Prosim da drugo leto spet prideš.

Dragi Božiček...hvala ti za tako lepo darilo, ki sem ga prejela. Nikoli do zdaj še nisem dobila kaj takšnega in toliko,ker mami nima denarja za darila. Upam, da me drugo leto tudi obiščeš, tudi lahko samo z suhim sadjem...

Zelo sem bil vesel avta in darila. Vsak dan se igram. Upam, da me tudi naslednje leto obisce bozicek. Hvala

Bil sem navdušen nad vsemi igračami.Zeli sem hvaležen božičku od srca.

Zelo sem bila vesela Tačk na patrulji in pobarvanke.Dragi Božiček res hvala

Božičku bi se rad zahvalil za darilo in mu želim zaželeti vesele praznike.

Vsega daril ki sem jih prejel sem se zelo razveselil. Hvalaaa.... Prosim obišči me tudi drugo leto.

Hvala za najboljše darilo ki sem ga dobila (kitaro) ki sem si jo želela in pridno že vadim na njej. Prosim če mi lahko tudi drugo leto prineseš še kakšno darilo.

Bila sem zelo vesela ker sem dobila klaviaturo da se lahko naučim igrati na njo. Hvala za vaše darilo. Prosim če mi lahko tudi drugo leto prineseš še kakšno darilo.

Darilo od božička sem bil zelo vesel,ker mi je izpolnil kar sem si želel.za darilo se mu tudi zahvaljujem in si zelim da me drugo leto spet obisce..

Anja se je Božička že mesec dni prej zelo veselila in je bila darila resnično zelo vesela. Prinesel ji je čisto vse kar ji je všeč in ji pričaral pravo praznično vzdušje. Še zdaj spi skupaj z novo igračko in kar je najpomembnejše še vedno verjame v dobre može in dobila je lastno potrditev, da je prav, da se je celo leto res trudila, saj ji je prinesel toliko lepih stvari. Hvala našemu Božičku in srca. Hvala.

Anže je kar vriskal, ko je odpiral darilo in mi razlagal, da koliko veliko stvari je dobil in da ga Božiček res pozna, da mu je prinesel same takšne stvari, ki jih ima rad. Kakšno veselje nam je pričaral naš dobri mož. Ne morete si misliti, koliko mi kot mami to pomeni. Da moj otrok kljub 9 letom še verjame v čudeže. In da verjame, da se njegov trud skozi celo leto na koncu le pokaže. Hvala našemu Božičku, upam, da ve, kako zelo pomembno je bilo njegovo dejanje za mojo družino. Hvala! ❤

Zelo sem bil vesel darila. Najbolj to, da se mi je izpolnila želja. Darilo je bilo zelo lepo zavito, ni sem vedel kaj je notri. Ko, sem odpru vauuu moja želja je izpolnjena. Sem jih že poizkusil, letijo kot formula 1. Hvala božičku za izpolnjeno željo. Tudi prihodnje leto bom vesel, če me obiščeš. Bom zelo priden😉

Zelo sem bil srecen za darilo od bozicka.hvala bozicek za najlepse darilo..drugo leto me lahko tudi obisces bom zelo vesel.

Plisest medved ji je bil najbolj všeč, pa to, da je dobila ker je napisala

Najbolj sem bil vesel rubikove kocke, škarje za ustvarjanje, oblačila

"Dragi Božiček,hvala ti za prelepo mehko in toplo Spiderman pižamico in zeleni avto Pikel iz Blaze risanke.Zeleni avto me je največ razveselil,hvala ker si bil pozoren na mojo najljubšo barvo in da si poiskal vse tiste stvari ki so Spiderman.

Zdaj uživam v svoji sobici in vsak dan se te spomnim.

Z avtom pa spim.

Seveda si želim da me obiščeš tudi naslednje leto,če boš imel dovolj časa,ker vem da je veliko otrok ki nimajo nobene igrače..

Še enkrat hvala,rad te imam.

Razveselil se je lepo darilo in je bil zelo vesel

Hvala božiček najbolj sem se razveselila visokih nogavičk in knjige in pisal da bom lahko ustvarjala. Bila sem zadovoljna in vesela da sem dobila stvari ki so mi bile všeč. Hvala božičk! Seveda upam da me drugo leto spet obiščeš.hvalaaa🤗💛

Hvala božiček za darilo najbolj sem vesela pikačuja ki zdaj spi z mano in upam da me drugo leto spet obiščeš saj sem pridna punčka.hvala za darilo in vesele praznike celi božičkovi družini🤗💜

Rebeka je bila presrečna, ker je prejela točno kar je prosila, saj Božiček, ki jo je obiskal doma, žal ne izpolni popolnoma želje. Hvala vam za ves trud in vso požrtvovalnost, ter vse dobro v letu 2023 vam želimo vsi mi. Hvala

Najbolj sem bil vesel, da sem darilo dobil in je bilo notri tisto, kar sem si zelo želel. Božiček mi je željo izpolnil. Lepo je bilo zavito, nisem vedel a je res notri tisto, kar sem si zaželel. Ko sem odpru oooo vauuu pa jih imam. Sem jih že uporabil in tako hitro drvim po drsališču z njimi, kot formula 1 sem. Božiček hvala za darilo, hvala da si mi ga prinesel. Bom celo leto zopet priden, da me boš tudi prihodnje leto obiskal. Bom zelo vesel in priden obljubim. Želim si, da me obiščeš. Hvala še enkrat!

Božičku sporoča, da je bil darila zelo vesel in, da je zelo hvaležen. Igro spomin se je šel takoj igrati s svojo sestro, čokolado, ki je v obliki sneženega koža, pa je shranil na poličko in je ne bo pojedel, ker mu je najlepši del darila. Kar se obiska v naslednjem letu tiče, pa pravi: "Seveda, kdo si pa ne želi, da ga obišče božiček 🎅?" Hvala tudi v imenu mamice.

Sporoča Božičku, da je najboljši in, da ji je najbolj všeč pulover. Sporoča tudi, da se zahvaljuje iz srca. Seveda si tudi ona želi, da bi jo obiskal tudi naslednje leto. Hvala tudi v imenu mamice.

Božičku sporoča, da je bila zelo vesela kozmetike, ker ji veliko pomeni, da je urejena. (karkoli že to pomeni pri teh letih 😁). Tudi ona se iskreno zahvaljuje in si želi, da bi jo še kdaj obiskal. Mamica se prav tako zahvaljuje.

Dragi božiček, zelo sem bila vesela, ko sem odprla darilo. Najbolj mi je bilo všeč, da je bilo celotno darilo v moji najljubši barvi. Dobila sem vse kar sem si želela in potrebovala. Dobila sem najboljšo darilo, ki sem jo lahko do zdaj dobila. Prosim te, da me obiščeš tudi drugo leto. 

Dragi božiček, hvala, bil sem zelo vesel, ker sem dobil darilo. Dobil sem nogometno žogo, hvala za bonbone, hvala za Ronaldovo majico.

"Dragi božiček, hvala za darilo. Zelo sem bil vesel za darilo, ki si mi jo prinesel. Bil sem vesel, ko sem videl oblačila in sladkarije.

Hvala ti in prosim, da me obiščeš tudi drugo leto. 

Dragi božiček, letos sem dobila res najboljšo darilo. Ne pravim to kar tako, ampak je res. Zelo sem bila vesela, ko sem odpirala vse kar sem dobila. Vedno bolj sem bila navdušena za vsako stvar, ki je bilo notri. Res vse so mi bile všeč, ampak najbolj so mi ostale pri srcu set šmink, ker nisem jih pričakovala tako veliko, tudi tako drag in dišeč parfum sem si res lahko zaradi Vas privoščila. Hvala ti božiček in prosim me obiskuj tudi drugo leto. 

"Dragi Božiček 🙂 Hvala za darilo zeloo mi je všeč to zimo mi bo zeloo toplo ker sem dobila toplo bundo in trenirko.

Hvala Božiček ker nisi pozabil tudi mene ker sem otrok sa posebnimi potrebami.

Tudi nasljedno leto bom zelo vesela če me obiščeš in nepozabiš na najbolj ranljive in tako prikrajšane za zdravla.

Bila je zelo vesela kompletnega darila. Vse ji je bilo všeč. Zelo všeč ji je bilo tudi pismo Božičkove pomočnice Eve, katera je opisala, da žal želje božiček ni mogel izpolniti in da upa, da ji bo darilo vseeno všeč.

"Zelo je bila zadovoljna s samorogom in trenutno jo spremlja noč in dan.

Zelo sem bil vesel ko sem dobil čevlje ki sem jih že dolgo želel.Zelo sem hvalažen in bi hotel tudi drugo leto tako priložnost za darilo.

"Dragi Božiček. Hvaležna sem Vam zelo za darilo.

Ker sem dobila veliko slatkega in še zraven igrače hvala 🙂

Za nasljedne leto pa si želim da bomo vsi zdravi in da spet pridete na obisk 🙂

Hvala in lep Pozdravček ☃️"

Darilo katerega sem dobil je bilo vse kar sem si zaželel. Vse mi je bilo všeč, najbolj pa bunda ki je zelo topla. Božičku bi se zahvalil, zaželel veliko zdravja in veselja. Hvala Božiček ker obstajaš in nam rišeš nasmehe vsako leto.

Zelo vesela je bila ko je zagledala darilo pod smreko. Njen smeh je gotovo še sosed slišal, ker se  jesmejala od srca. Hvala Božiček za vsaki nasmeh ki podarjaš vsako leto. Zelo rada te imamo !

Najbolj se je razveselil lončka v katerem je zraven dobil tudi flomastre da je lahko narisal na lonček kar je želel. Zelo je bil vesel saj je dobil več kot je pričakoval tako da iz srca hvala ker ste pomagali da smo imeli čaroben Božič. Vesel bo pa seveda če pride tudi drugo leto naokoli . Srečno novo leto želim

Bila je neizmerno vesela ko je zagledala dojenčka, v katerem je imel tudi zraven flaško. Od njega se ne ločuje in tudi spi z njim. Sestavljanko pa z veseljem sestavlja skupaj z bratcem. Hvala iz srca za ves trud in čudovito darilo.

Hvala iz srca za podarjeno darilo, najbolj se je razveselila 3 različnih športnih jopic, ki so bili čisto v njenem stilu. V mojem imenu pa velik poklon, za vas prispevek in trud, ki resnično veliko pomeni. Hvala, ker vam je mar.

Hvala iz srca za podarjeno darilo, najbolj se je razveselila kompleta trenirke.

Dragi božiček, najbolj sem bil vesel družabnih iger. Hvala ti za vsa darila, ki si jih poslal. Polepšal si praznike.

Iskrena hvala božičku za vsa darila, ki si ste jih prinesli. Zelo smo veseli in zadovoljni. Obljubljamo, da bomo še naprej pridni, veseli, pošteni in da bomo ubogali starše(rejnike) ter jim pomagali pri delu.

Najbolj mi je bila všeč maskara za trepalnice in nogavice ,hvala lepa za darilo .Zelo bom hvaležna če se me Božiček spomni tudi v letu 2023

Najbolj sem se razveselil, da je bilo darilo pod smrekico. Potem pa kape in tictac bonbončkov. Hvalaaaaaa 🤗

Hčer je bila presrečna. Takoj ko je darilo odprla, ga je stisnila k sebi ter izjavila, samo moje. Hvala za pozornost, še večja zahvala pa za vse, ker rišete hčeri nasmeh na obrazu, tudi takrat, ko sam ne morem. Hvala iz srca in srečno 2023.

Hvala vam za darilo, bila sem vesela da sem dobila novi pulover in seveda tudi za moja ušesa da me ne bo zeblo.

Bila je zelo vesela darila. Z odejo je kar naprej pokrita, še oprati je skoraj nisem smela

Najbolj všeč so mi bile šolske stvari ker jih veliko porabim in mi pridejo vedno prav. Najlepše hvala dragi božiček pogrešal te bom in komaj čakal da me čez leto dni ponovno obiščeš.

Hvala za vse, dragi 🤶... Vse kar si mi podaril, zelo rad nosim... Najbolj mi je vsec jopa😊Upam, da si tudi ti dobil darilo ter da ti je všeč. Želim ti vsako dobro in upam, da se vidiva naslednje leto...

"Hvala,božiček. Bila sem vesela nove jopice,ki je zelo topla in glih prav mi je.Bodi zdrav in vesel ,da se mogoče spet srečamo. Upam ,da tudi moja sestrica pride in se srečata.

Božiček hvala ti za darilo, bil sem zelo vesel da si mi izpolnil željo.igrace.tudi stumfi so zelo topli.hvala ti.bodi zdrav da se drugo leto spet srečamo. Srečno 2023.

Rada bi se Ti zahvalila za tvoje darilo, ki sem ga prejela.

Zelo sem se razveselila jelenčka saj je tako lep. Zelo se bom razveselila ce me obiščeš še naslednje leto.

Dragi Božiček, darila sem bila zelo vesela. Knjigo že pridno berem, ravno prav med počitnicami 😊 všeč pa so mi bile tudi elastike in milo tuširat (ful lepo diši). Res fulll hvala za darilo, zelo sem bila vesela. Želim ti najlepše praznike in da ti bo lepo v novem letu in pa veliko zdravja. V novem letu se bom trudila v šoli in pomagala mamici, vesela bom če se boš tudi drugo leto spomnil name.

Dragi Božicek najlepša hvala za legice, to sem si najbolj želel, res hvala! Trening center ninjago že stoji in ninja trenira. Tudi žoge in sladkarij sem se razveselil, bratec mi je malo težil, ker je hotel da je od obeh, ampak sva se zmenila da mu jo bom velikokrat posodil, pol sva pa skupaj igrala. V novem letu ti želim da boš vesel, zdrav in dobre volje. Jaz bom zelo priden celo leto in upam, da drugo leto tudi prideš.

Darilo je zelo dobro in lepo, zelo sem vesela in hvaležna. Res vam hvala za vse in upam da ste imeli lepe praznike. Najbolj sem se razveselila obleke, ker je bila zelo lepa. Spet vam hvala 

Knjige si je zazelela in dobila hvala pa se veliko sladkariji vse najboljse

"Vesela sem za celotno darilo.☺️.Hlače in milo sta mi že prišla prav. Kremo za roke pa jo bom uporabila ko bom šla v šolo.Prav mi bo prišla tudi majčka ki sem jo že oblekla lepa je.

Lepo je če te obišče Božiček in ti prinese kaj potrebuješ.

Hvala Božiček želim pa si da pride tudi drugo leto"

Pozdravljeni Božiček, podarili ste mu pravo darilo _superge, ker je pravi športnik.Je bil zelo,zelo vesel...topli objem do naslednjega leta.

"Dragi Božiček. Noro sem presenečena koliko stvari si namenil zame. Poklonil si točno kar imam rada in si želim. Iz srca se ti zahvaljujem za tvojo radodarnost. Upam, da se spimniš name tudi naslednje leto. 

Dragi Dedek Mraz, darilo je bilo super, zeloooo sem se ga razveselila in sem ti zelo hvaležna. Dobila sem točno to, kar sem si želela in kar sem rabila in še več. Pulover je čudovit in zelo sem vesela kreme za roke in balzama za ustnice, pa mIla...super si in res hvala za vso pozornost. Upam, da tudi tebe kdo pocrklja. Zelo se bom letos potrudila in vadila klavir, da bom dobro igrala, pa ti spet pišem!

Dragi Dedek Mraz, darilo je bilo najlepše darilo, kar sem jih dobila to leto. Zelo sem hvaležna za to, ker sem si zelo želela točno take športne hlače in trenerko in sem zelo zelo srečna, da sem končno lepa. Komaj čakam drugo leto, hvala, hvala za ves trud in to, da si upoštwval moje želje.

Naš otrok in seveda tudi mi smo vsako leto zelo zadovoljni z darili od božička in seveda še vse drugo kar prispevate za razne dejavnosti .Seveda še razveselila najbolj športnih copat in majice .Najraje vedno nosi podarjeno . Hvala vam za trud in smo veseli ,ker pomagate pri tolikih družinah ,da se prebijejo skozi leto in največje zadovoljstvo je otroški smeh in zadovoljstvo. Hvala še enkrat za vse....

Razveslila se je zelo darila saj je dobila točno to kar je napisala Božičku in je bila zelo zelo zelo hvaležna. Poleg tega pa je dobila še oblačila. Še tega je bila zelo vesela. In seveda si želi, da bi jo obiskal tudi prihodnje leto. Zato hvala Božičku za prelepo darilo.

Božičku je pisala za zimske čevlje. Ko je odprla darilo, so se ji zasvetile oči in je rekla, da je Božičku v Kranjski gori napisala pismo ravno za to. Takoj se jih je obula in cel božični dan korakala z njimi po stanovanju :) Hvala vam, da ste ji kupili res kvalitetne in lepe čevlje in tako otroku uresničili željo in ohranili vero v dobro in čudežno. Hvaležna sem vam iz srca 🙏 Hvala hvala! ❤️

Tristan je bil zelo vesel zelenih drsalk, res nismo pričakovali tako razkošnega darila. Hvala iz srca! Takoj med prazniki ga je obiskala še korona, zato bomo drsalke preizkusili v tem tednu. Hvala hvala hvala ker ste, morali bi videti iskre v očeh, ko je odprl darilo in rekel: 'Mami, drsalke soooo in to zelene, tako kot sem mu pisal!!' Hvala da ste ga osrečili ❤️

Fullll Hvala iz srca Prezadovoljni ,kuhinja prekrasna lahko me obišče tudi drugo leto lp

Hvala za darilo .Sem zelo vesel in hvalezen ulza skiro.Tudi drugo leto si zelim darila

Super, najboljše darilo... Si res ta pravi Božiček, ker si mi res prinesel tisto kar sem si zaželel, pa še malo več... Hvala ti... Upam, da me naslednje leto spet obiščeš in prineseš spet posebno darilo...

Najbolj sem se razveselil knjige in kužka. Božiček, spočij si in ostani zdrav, da nas boš drugo leto spet obiskal. Hvala za darilo.

Hvala za darilo bilo mi je všeč. 

Razveselil sem se kart formula in trenirke, ker se mi vse hlače na kolenih strgajo. In novih barvic za šolo. Hvala palčici Neži, ki mi je prinesla Božičkovo darilo. Bom bil priden, da bom tudi drugo leto kaj dobil.

Dragi Božiček Žan je bil zelo vesel tvojega darila, očke so mu žarele, ko je odpiral, ko je videl kaj vse je notri, je bil zelo zelo vesel, zelo zadovoljen zelo presenečen, hmm vzhičen... Res je bilo lepo, ga gledati. in prosim te, če bi drugi leto lahko bil spet Žanov Božiček. Hvala hvala hvala.

Luka tudi kot starejši bratec je bil navdušen športne opreme🥈🙏Tut slatkarij seveda in božičnih spodnjic🙃 Edino kregata se okoli žoge 🙃⚽

Hvala iz ❤️ Lp

Navdušen je bil za športno opremo 🎉🎉🥈🙏

Ko je videl darilo ,je rekel ""mami, dobil sem luksuz""🥈🙃Hvala iz srca.

Hvala za vse igrače in oblačila, ki sem jih želela imeti. Za naslednjič ti bom spet pripravila mleko in piškote!!!

Hvala za vsa darila! Obožujem pokemon karte, knjige in oblačila. Zanima me, kako veš, da mi je ta knjiga všeč. S sestro ti bova naslednjič spet pripravili mleko, piškote, sadje in korenje!!!!

Super, najboljše darilo... Ker sem skromna punca, sem si res zaželela eno malenkost. Ti Božiček, si mi pa prinesel to in še mnogo, mnogo drugega. Veliko uporabnih stvari, ki smo si jih kar s sestrico in bratoma razdelili... Hvala ti... Upam, da me naslednje leto spet obiščeš in prineseš spet posebno darilo... Če bo kaj več, bom seveda delila s mojimi sorojenci in bo tako več otroških src navdušenih... Lepe praznike še naprej...

Anja pravi, da si ti božiček najboljši

Hvala za ogromno kačo, ki sem jo prosil, verjetno jo je bilo težko najti. Prosim, obiščite me spet naslednje leto!

Zelo so mi bile všeč knjige o najboljših modelih (Top Model), ki sem jih želela, in barvni svinčniki. prosim obiščite me spet naslednje leto!

Imam tri otroke in vsi trije so dobili odlicna darila! Super izbira, dobili so kar so si zazeleli, bili so navduseni :) hvala Bozicek!

Hvala vam za darila Tamara je bila zelo vesela nove pižame in rokavic hvala vam še enkrat in upamo da nas obiščete naslednjo leto

Hvala vam za darilo hčeri je bilo posebej všeč slikice kuziji presenečena in navdušena za nove Nike superge Hvala še enkrat in upamo da nas obiščete naslednje leto

Dragi Božiček, hvala za prekrasno darilo Sovica

Hvala za darilo in upam da me obiščeš še drugo leto.

Vse mi je bilo všeč. Prosim te da me obiščeš še drugo leto.

Hvala za darilo zelo sem hila vesela. Še nikoli nisem dobila toliko uporabnih stvari. Bom zelo pridna da me tudi drugo leto obišče. Hvala

Zelo sem se razveselil darila. Z veseljem sem ga odprl. Polepšal mi je praznike in upam da me tudi drugo leto obišče. Hvala

"Živijo Božiček!

Komaj sem čakala, da si mi prinesel darila. Zelo sem vesela roza puloverja z mucko, zelene majčke, knjige, elastike in šamponov za moje laske ter sladkarij. Hvala za vse lepe želje, ki si mi jih napisal, jaz pa tebi, tvojim škratom in jelenčku Rudolfu želim veeeliiiiiko zdravja in moči, da me boš lahko tudi drugo leto obdaril. Obljubim, da se bom potrudila pri učenju za šolo, knjige pa berem vsak dan. Pa tudi poučne revije.

Pošiljam ti lepe pozdrave iz Ljubljane.

Hvala dragi Božiček. Razveselil si me z naaajvečjim, najlepšim in najbolj mehkim medvedkom, ki ze ima mesto na moji postelji. To mi pomeni zelo veliko. Res hvala.

Super darilo. Vse kaj sem dobil mi je prav in je lepo. Hvala za vse. . Zelo bi bil vesel ce bi me obiskal tudi prihodnjo leto.

Dragi Bozicek,tvoje delo ne precenlivo,ti naredil z tvojo ekipo ,pomocnikami Moste Polje in donatorji najlepse kar lahko si clovek,otrok zamisli.veliko darilo za nas da obstajate,velika pomoc za moje otroke,to kar so dobili to je veselje,sreča, v čarobni december bilo pravi ČUDEŽ. MI VAS TOPLO OBJEMAMO.OBCUDUJEM VASE DOBRO SRCE VAŠ TRUD.VSE DOBRO VSEM VAM ZELIM.HVALA !!!!!PRAVLICA OBSTAJA,DOKLJER OBSTAJAJO DOBRE LJUDI.POLJUB IN OBJEM ZA VSE VAS.

Najina punčka obožuje svojo igračko katero je dobila. Zelo vesela je bila, rokicami je ploskala ko je odpirala darilo. Za takšno srečo in veselje ni besede zahvale. Hvala ker obstajaš in skrbiš za najine otroke. Radi te imamo !

"Dragi Bozicek

Zelo sam se razveselil darila,najbolj me je razveselil avto na daljinec.Želim da ves da si edini od koga sem prejel darilo.Zelim da me obiskujes in naslednje leto.

Hvala za darilo,bilo je zelo lepo

"Piše mamica: Dragi Božiček, Kristijan se je darila zelo razveselil. Čeveljčki so mu bili zelo všeč, še posebej topla podloga - mucka. Seveda jih še rajši nosi, ker so naravnost iz Božičkove delavnice. Pravi da so jih palčki naredili 😊 Hot wheels pa je bilo tisto kar mu je prižgalo iskrice v očeh, z njegovimi besedami: uuu pa še avtke sm dobu. Hvala Božiček!

Mamica bi se rada Božičku iz srca zahvalila, sa je poskrbel da je bil letošnji Božic poseben. Pod smrekico niso bile malenkosti kot ponavadi ampak res veliko darilo. Hvala ti dragi Božiček, da si poskrbel in za igračko in za tople čeveljčke pa še sladkarije. Hvala ti za otrokovo veselje ko dobi tisto kar si res želi. V prihajajočem letu ti želim, veliko sreče in zdravja, veliko lepih trenutkov z bližnjimi in vsega kar si sam želiš. Hvaležni bomo če se boš drugo leto tudi spomnil na nas."

Ema je bila nove bunde zelo vesela in ostalih stvari. Verjamem v božička in pravi da bo zelo pridna da ji bo tudi drugo leto prinesel darilo.

Zelo vesela. Bozicek hvala da si se spomnil name. Lahko me obisces tudi drugo leto.

Hvala za darilo. Razveselil sem se vsega. Drugo leto bom poskusil biti še bolj priden, da me zopet obiščeš. Namesto mene daj Rudolfu korenček.

Najbolj sem se razveselila konjička samoroga in punčke vile na majčki. In sladkarij. Pridno pomagam mamici pri pospravljanju, zato si želim, da me obiščeš tudi drugo leto.

Jaz obožujem darila in sladkarije in igrače in vse (sploh ni nehal nakladat)... Drugo leto ne bom nič jokal in nagajal, da spet prideš. In da pride jelenček Rudolf, ki ima rdeč nos (zraven pa smeh iz srca).

Pozdravljen. Najbolj všeč mi je bila družabna igra, saj se lahko z mamico zdaj brez skrbi igram ko pride domov. Hvala ti iz srca

Toliko sladkarij kot si mi jih poslal že nekaj časa nisem ime, bile so sladke in dobre. Hvala lepa. Upam da se bom lahko sladkal tudi drugo leto.

Hvala za darilo, zeloooo sem bil vesel !!!

Najbolj se je razveselil Lego kock

Razveselila sem se oblek ker so zelo lepe. Zelo se zahvaljujem mojemu božiču in želim mu srečno novo leto. Upam da me obiščete še drugo leto. Hvala!

Hvala za darilo bilo mi je všeč obišči me drugo leto 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.