Slovenija
10580 ogledov

Bravo, slovenski vozniki! Navdušeni celo policisti!

Avtocestna policija provida Anže Petkovšek
Konstantna opozorila očitno dajejo rezultate.

V torek popoldne je Policijska uprava Ljubljana prijetno presenetila z netipično objavo. Na različnih platformah policijskih enot v povezavi s prometom namreč običajno prebiramo o neodgovornem vedenju na cestah, tokrat je bilo drugače.

V torkovi jutranji prometni konjici se je na gorenjski avtocesti zgodila prometna nesreča, zaradi katere je nastal dolg zastoj, tako znan slovenskim dnevnim migrantom.

Vozniki v zastoju so naredili zares šolski primer "koridorja" oziroma reševalnega pasu, ko so se umaknili na skrajna robova cestišča.

"Danes zjutraj je na gorenjski avtocesti prišlo do prometne nesreče, pred katero so vozniki naredili vzorčni reševalni pas ... Bravo!" so zapisali pri PU Ljubljana ter fotografijo in zapis obogatili z znakom za aplavz in moč.

Žabnica, Kranj, gasilici, tiri, voznik KRONIKA Gorenjska Voznik začetnik pijan obtičal na tirih

V preteklem tednu se je na slovenskih cestah zgodila ena smrtna prometna nesreča, v kateri je umrl en človek. Letos so slovenske ceste terjale 10 smrtnih žrtev, v enakem obdobju lanskega leta pa sedem smrtnih žrtev, so v ponedeljek sporočili z Generalne policijske uprave.

Komentarjev 4
  • albert6 07:56 15.februar 2023.

    Res lepo SAMO kje so pa tovornjaki

  • Avatar NickMason
    NickMason 06:29 15.februar 2023.

    To mi deli

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 21:01 14.februar 2023.

    Končno je Slovencu svanulo iz dupeta u glavu.

Sorodne novice