Slovenija
84867 ogledov

"Cepivo deluje na rast las." Tako se je na dvome odzvala Beovićeva

Bojana Beović STA
Beovićeva se je odzvala na komentarje k fotografijam, ki so zaokrožile po socialnih omrežjih.

V nedeljo, prvi dan cepljenja proti covidu-19, so v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana cepili 77 zaposlenih, od tega 20 zdravnikov, 48 medicinskih sester, štiri strežnice in pet ostalih zaposlenih iz enot za covidne bolnike. Cepila se je tudi vodja strokovne skupine za covid pri ministrstvu za zdravje Bojana Beović

šola učenci koronavirus Slovenija Zdravje Obvezno cepljenje otrok, če bodo želeli v šolo? Tako odgovarjajo na ministrstvu!

A takoj po tem, ko so se v medijih pojavile fotografije o njenem cepljenju, so se razširili tudi dvomi v to, ali se je Beovićeva res cepila. Številne so vznemirile fotografije, iz katerih se zdi, da ima Beovićeva na eni fotografiji daljše lase kot na drugi. "Na levi strani ekrana Dr. Bojana Beović razlaga o pomembnosti cepljenja, na desni strani pa je posnetek iste zdravnice, ko se cepi," je zapisala ena od komentatork. "Zelo zanimivo je, kako to cepivo deluje na rast las. Samo poglejte, kako so ji le ti v parih urah zrasli." 

A Beovićeva je danes za RTV SLO ovrgla dvome: "Na vsak način moram povedati, da sem se včeraj cepila. Danes me nekoliko boli roka, morda se malo slabše počutim, a to bi lahko bilo tudi od vremena. Nič hudega, je lahko nek spomin na cepljenje."

testiranje covid-19 koronavirus hitri testi Zdravje Nadaljuje se cepljenje, tu se danes lahko testirate

Pozvala je ljudi, naj se cepijo ter se, če imajo dvome, pozanimajo pri zanesljivih virih.

Fotografija, ki se je razširila na spletu in sprožila dvome v verodostojnost njene izjave: 

 | Avtor:

S prvo pošiljko cepiv so v nedeljo cepili okoli 8000 stanovalcev DSO ter najbolj izpostavljene zaposlene v bolnišnicah ter domovih za starejše.

Do konca leta še ena pošiljka cepiv

Še pred koncem letošnjega leta, v sredo ali četrtek, prihaja nova pošiljka cepiva ameriškega Pfizerja in nemškega BioNTecha, ki je za zdaj edino z dovoljenjem za promet na evropskem trgu. V pošiljki bo nekaj manj kot 7000 odmerkov cepiva, ki bodo namenjeni zdravstvenim delavcem in sodelavcem.

Bojana Beović Bojana Beović Slovenija "Epidemija bo samo še spomin, kako smo te čase preživeli"

Njim bo namenjena tudi prva januarska pošiljka z okoli 16.000 odmerki cepiva.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 40
  • erikkk 14:21 01.januar 2021.

    tale res misli da smo slovenci take ovce da se bomo dal nategnat kr tko..

  • botile 04:57 31.december 2020.

    www︎.︎FideLizy︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • tanci82 17:54 29.december 2020.

    "Na vsak način moram povedati, da sem se včeraj cepila." Zanimiv stavek. Na vsak način mora trditi in nas prepričevat, da se je res cepila. Ali je to resnica, sploh ni važno.