Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

17-letnik s kladivom pokončal starše

Florida, policija, policist EPA
Policisti so v nedeljo prijeli 17-letnega Tylerja Hadleyja, ki je s kladivom pokončal svoje starše, nato pa doma priredil divjo zabavo. Trupli je skril v spalnico, okoli 60 ljudi pa se je zabave udeležilo po njegovem vabilu na Facebooku.

"To je bilo neusmiljeno ubijanje," je po aretaciji 17-letnika s Floride dejal policijski načelnik Don Kyrak. Tyler Hadley je pridržan brez možnosti pologa varščine zaradi dveh umorov prve stopnje.

Trupli skril in se divje zabaval

Najstnik je s kladivom staršema razbil glavi, trupli skril v spalnico ter ju prekril s knjigami in brisačami. Zatem je po poročanju Daily Newsa preko družabnega omrežja Facebook sporočil, da prireja divjo zabavo, ki se jo je po podatkih policije udeležilo med 40 in 60 ljudi.

Niso mu dovolili zabave

Trupli staršev so policisti odkrili v nedeljo zjutraj, ko so se, po anonimnem klicu, odločili preiskati stanovanje. Neimenovani najstniki so tamkajšnjim medijem še dejali, da je srednješolec svoje starše najverjetneje ubil zato, ker mu doma niso dovolili prirediti zabave.

Komentarjev 2
  • Mio Mondo 13:28 22.julij 2011.

    bravo križar.prov maš!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 17:32 19.julij 2011.

    Še eden iz vrste hamburgergoltačev,ki se mu je mast prelila v glavo namesto možganov.In ko se špeh uporabi namesto mozga pride do takih tragedij,kot je tale zgoraj opisana.Vedno bliže je tut nam tale zblojen Hamburgerland?