Slovenija > Črna kronika
94 ogledov

A. Čepin: "Od njega ne bi pričakoval"

Aleš Čepin Mateja Malnar mediaspeed
"Do leta 2003 sva bila sodelavca," nam je o Marku Zupancu - Maretu, ki je v ponedeljek moril pred lokalom Skay, povedal Aleš Čepin. Pravi, da še kar ne more verjeti, da je Zupanec moril.

Aleš Čepin je širši slovenski javnosti postal znan med ločitvijo od Urške Čepin, ki je nedavno nastopala tudi v vladnem spotu za pokojninsko reformo, sicer pa se Čepin ukvarja s prodajo avtomobilov.

Pravi, da z Zupancem ni bil v rednih stikih, da pa sta skupaj delala nekaj let. "Poznal sem ga pač," pravi Čepin. Dodaja, da je Zupanec po letu 2003 delal v Avtomarketu Črnuče.

Pri njegovem podjetju kupil avto, ki ga je Čepin kasneje odkupil
Potrdil nam je tudi, da je Zupanec pred približno tremi leti od njega prevzel lizing za vozilo mercedes SL, ki ga je Čepin kasneje zase odkupil od lizing hiše.

Ali to pomeni, da sta bila še vedno v tesnih stikih? "Bil sem v stikih z vsako stranko, ki pride k nam kupit avto," pravi Čepin.

V ozadju naj bi bilo izsiljevanje
Z umorom ga je Zupanec presenetil, pravi, "da tega od njega ne bi nikoli pričakoval" in da gre po njegovem sicer za miroljubnega človeka. Pravi, da je bil zagotovo v veliki stiski in da še kar ne more verjeti, da je Zupanec to storil.

Dodaja, da je tudi on slišal, da je bilo v ozadju obračuna izsiljevanje, da pa tega ne more z gotovostjo trditi. Nasilno dejanje nekdanjega sodelavca obsoja in pravi, da za spore "obstajajo policija in sodišča".

Spomnimo, v ponedeljek je 38-letni Zupanec pred lokalom Skay na Viču v Ljubljani s pištolo ubil 52-letnika in se po dejanju predal policiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.