Slovenija > Črna kronika
24021 ogledov

Tragedija v Bohinju

Policija Žurnal24 main Fotografija je simbolična.
Iz policije so sporočili tragično novico.

V Soteski na območju Bohinja je danes popoldan okoli 15.20 umrl motorist. Iz policije so sporočili, da okoliščine kažejo, da je med vožnjo proti Bledu v ovinku zapeljal naravnost in silovito trčil v betonsko kamnito brežino. Umrl je na kraju nesreče.

Prometne nesreča na hrvaški strani mejnega prehoda Starod Svet Huda prometna nesreča, ki je zaprla mejni prehod

Motorist je letošnja tretja smrtna žrtev na gorenjskih cestah. Enako trije udeleženci so na cestah v istem obdobju umrli lani, med njimi tudi en motorist.

Policisti udeležence v prometu pozivajo k doslednemu upoštevanju prometnih pravil in izogibanju nevarnim situacijam. Predvsem za motoriste velja, da njihove sposobnosti še niso na nivoju iz preteklega leta in je treba biti ob nabiranju prvih kilometrov zato izjemno previden. Asfalt je tudi še hladen hladen, ponekod je še pesek od zimskega posipa, možne so tudi poškodbe vozišča. 

Nesreča na Štajerki Zapora Slovenija Huda nesreča na avtocesti, udeleženih več vozil

Ceste so v večjem številu zasedli tudi že kolesarji, ki enako kot motoristi sodijo med najbolj ogrožene prometne udeležence.

Ostali vozniki obojih ne spreglejte. 

Cesta Bohinj - Bled je odprta za promet.

Zastoj zaradi prometne nesreče na dolenjski avtocesti Slovenija Prometna nesreča zaprla dolenjsko avtocesto

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.