Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Depresivna Italijanka čez balkon vrgla sinčka in hčerkico

Italijanska policija. EPA
V italijanskem mestu Busto Arsizio je mati, ki se spopada s psihičnimi težavami, z balkona nekaj metrov globoko vrgla triletno hči in šestletnega sina.

V soboto je 42-letna Italijanka, ki se sicer spopada z depresijo, čez balkon vrgla svoja majhna otroka. Malčka sta iz tretjega nadstropja padla skoraj sedem metrov globoko, pristala sta na balkonu prvega nadstropja pri sosedu. Imela sta srečo, da sta priletela na plastično klop, ki je bila na balkonu, poroča Corrierre della Serra.

Sosed je nemudoma poklical policijo, ki je depresivno in nerazsodno mater pridržala. Deček je utrpel poškodbe vretenc, deklica pa zlom prsnega koša, ob tem pa ima še težave z izlivom krvi v pljuča. Oba sta še vedno v zdravniški oskrbi, zdravniki pa pravijo, da bosta preživela, tudi zato, ker sta na srečo priletela na plastično klop.

Oče obeh otrok je bil v času tragičnega dogodka v trgovini, v stanovanju je bila še mati 42-letnice, ki je ravno pripravljala kosilo. Depresivna mati se je šele pred tednom dni vrnila domov iz zdravljenja svojih psihičnih težav. Sosedi so povedali, da je v preteklih dneh pogosto znašala nad otrokoma.

Komentarjev 1
  • reider 21:13 19.maj 2013.

    Za vse pacjente je imel zdravilo stric Dolf!