Slovenija > Črna kronika
2103 ogledov

Gasilci v dveh intervencijah naleteli na trupli

Požar v gostinskem lokalu PGD Dvor
Gasilci so v stanovanjih v Malencah in Kamenici našli mrtvi osebi.

* - Fotografija je simbolna.

Gasilci so v nedeljo dvakrat posredovali v stanovanjskih objektih, v katerih se je nahajala mrtva oseba. Prva oseba naj bi bila žrtev zastrupitve z nevarnimi plini v stanovanju v Malencah v občini Kostanjevica na Krki, vzrok smrti druge v stanovanju v Kamenici v občini Sevnica pa ni znan, piše na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.

požar primskovo sončne celice KRONIKA Gorenjska Požar na strehi s sončnimi celicami

Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so v Malencah posredovali tik pred deveto uro zjutraj. Vstopili so v stanovanjski objekt, v katerem se je nahajala mrtva oseba, pri tem pa z detektorjem preverili prisotnost nevarnih plinov ter pregledali in prezračili prostore.

PREDDVOR Gorenjska "Z upanjem na dež gledamo radarske karte"

Nekaj po deveti uri so posredovali še gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica, ki so s tehničnim posegom vstopili v stanovanjski objekt v Kamenici, v katerem se je nahajala mrtva oseba. Posredovali so tudi policisti in reševalci Nujne medicinske pomoči Sevnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.