Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

Grozil, da bo razstrelil UKC

slovenija 04.12.07, UKC, Klinicni Center, zdravniki, stavka, cakalnica, ljudje, slovenija 04.12.07, UKC, Klinicni Center, zdravniki, stavka, cakalnica, ljudje,
Moški, ki ni bil zadovoljen z obravnavo, je med žaljenjem dejal, da bo razstrelil UKC.

Ljubljanski policisti so bili včeraj okoli 10.30 obveščeni s strani varnostnika v UKC Ljubljana, da je na oddelku za urologijo pacient verbalno grozil zdravniku. 

Ob prihodu na kraj dogodka so ugotovili, da 67-letni moški ni bil zadovoljen z zdravnikovo obravnavo njegovega zdravstvenega stanja. Zato se je razburil in pričel žaliti osebje. Med drugim je izrekel tudi, da bo razstrelil UKC: 

Moški pri sebi ni imel nevarnih predmetov. Policisti pa so mu zaradi kršitev javnega reda in miru izdali plačilni nalog v višini 250,38 evra. 

Preberite tudi: 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 17
  • dragec 07:46 26.avgust 2016.

    KAJ PA , KO NAM ŽE 25 LET GROZIJO POLITIKI LEVI, DESNI, RDEČI, ČRNI....

  • Janez_53 20:15 25.avgust 2016.

    Ne počnite neumnosti s kaznovanjem obupanih in prestrašenih bolnikov!!! Niso nevarni ti, ki grozijo, ampak tisti, ki ne grozijo in ukrepajo!!! Torej, ministrica-brez neumnosti o varnostnikih v zdravstvenih ustanovah, ampak ZDRAVSTVENA REFORMA!!! Vendar ne le lepotni popravki! In koncesionarstvo spravite ...prikaži več v red, da ne bo le zaslužkarstvo in privilegiranje bogatih!!!

  • fiston 17:51 25.avgust 2016.

    E, a bi ti raje porcijo smejalnega plina ? No koliko so jih z onim plinom pospravili, se ne ve in se ne bo nikoli vedelo, kaj šele da bi kdo za to odgovarjal.