Slovenija > Črna kronika
69 ogledov

Grozil, da bo razstrelil UKC

slovenija 04.12.07, UKC, Klinicni Center, zdravniki, stavka, cakalnica, ljudje, slovenija 04.12.07, UKC, Klinicni Center, zdravniki, stavka, cakalnica, ljudje,
Moški, ki ni bil zadovoljen z obravnavo, je med žaljenjem dejal, da bo razstrelil UKC.

Ljubljanski policisti so bili včeraj okoli 10.30 obveščeni s strani varnostnika v UKC Ljubljana, da je na oddelku za urologijo pacient verbalno grozil zdravniku. 

Ob prihodu na kraj dogodka so ugotovili, da 67-letni moški ni bil zadovoljen z zdravnikovo obravnavo njegovega zdravstvenega stanja. Zato se je razburil in pričel žaliti osebje. Med drugim je izrekel tudi, da bo razstrelil UKC: 

Moški pri sebi ni imel nevarnih predmetov. Policisti pa so mu zaradi kršitev javnega reda in miru izdali plačilni nalog v višini 250,38 evra. 

Preberite tudi: 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 17
  • dragec 07:46 26.avgust 2016.

    KAJ PA , KO NAM ŽE 25 LET GROZIJO POLITIKI LEVI, DESNI, RDEČI, ČRNI....

  • Janez_53 20:15 25.avgust 2016.

    Ne počnite neumnosti s kaznovanjem obupanih in prestrašenih bolnikov!!! Niso nevarni ti, ki grozijo, ampak tisti, ki ne grozijo in ukrepajo!!! Torej, ministrica-brez neumnosti o varnostnikih v zdravstvenih ustanovah, ampak ZDRAVSTVENA REFORMA!!! Vendar ne le lepotni popravki! In koncesionarstvo spravite ...prikaži več v red, da ne bo le zaslužkarstvo in privilegiranje bogatih!!!

  • fiston 17:51 25.avgust 2016.

    E, a bi ti raje porcijo smejalnega plina ? No koliko so jih z onim plinom pospravili, se ne ve in se ne bo nikoli vedelo, kaj šele da bi kdo za to odgovarjal.