Slovenija > Črna kronika
14063 ogledov

Huda nesreča, tovornjak se je prevrnil na kolesarsko stezo

Rožna Dolina tovornjak nesreča Facebook Tovor se je razsul po kolesarski stezi.
Na zahodu Slovenije je v dopoldanskih urah prišlo do prometne nesreče, v kateri je bilo udeleženo tovorno vozilo.

V Rožni Dolini, v Mestni občini Nova Gorica, se je v krožišču pri igralnici Fortuna prevrnilo tovorno vozilo. Fotografije nesreče so zaokrožile po družbenih omrežjih.

Tovornjak se je prevrnil na bližnjo kolesarsko stezo, kamor je padel del tovora, ki se je nato razsul tudi po sosednji zelenici. 

Tovornemu vozilu s slovenskimi registrskimi tablicami, ki je prevažalo odpaden material, je ob trku počilo vetrobransko steklo. Na kraj dogodka so prišli policisti in zavarovali območje nesreče. Kolesarska cesta je bila nekaj časa zaprta.

Šlo je za prometno nesrečo druge kategorije, voznik tovornega vozila je predvidoma utrpel lažje poškodbe, so nam sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica.

Rožna Dolina tovornjak nesreča | Avtor: Facebook Facebook

Rožna Dolina je naselje z okoli 1.100 prebivalci, ima mejni prehod z Italijo. Med slovensko osamosvojitveno vojno je bilo prizorišče spopada z več mrtvimi in ranjenimi.

Ozemeljsko je vezni člen med Novo Gorico in Šempetrom pri Gorici, s cestno povezavo skozi predor Panovec in krožiščem.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice