Slovenija > Črna kronika
3601 ogledov

Hudo poškodovan pešec, odkrili identiteto

Policija - fotografija je simbolična Profimedia - fotografija je simbolična
V Solkanu se je sodeč po sporočilu s PU Nova Gorica v soboto malce pred polnočjo zgodila prometna nesreča, kjer je bil hudo poškodovan pešec.

Njegova identiteta sprva ni bila znana, zato so policisti prosili za pomoč tudi medije in občane. Na podlagi objave v medijih, so kasneje ugotovili, kdo je poškodovani moški, zato so preklicali prošnjo za pomoč.

Opazila ga je voznica

Kot so danes sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica, je do prometne nesreče prišlo ob 23.20 ure na Vojkovi cesti. Pešec je pri tem utrpel hude telesne poškodbe. Po poročanju Uprave RS za reševanje, je ob cesti poškodovanega opazila voznica osebnega vozila: "Gasilci so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč poškodovanemu do prihoda reševalcev NMP Nova Gorica."

 

Novice: Pri nas. Streljal v avto. grozljivo Slovenija 33-letnica je danes izgubila boj za življenje Pes Pri Naselju sv. Roka Vizita za živali Lastniki so ga obupano iskali, tako se je končalo Alkotest KRONIKA Gorenjska Rekorder je kolesaril s prepovedanim "dopingom"

Po besedah policije gre za moškega, starega med 45 in 50 let, močnejše postave, močnejše konstitucije telesa, visokega med 175 in 180 centimetrov, kratko pristriženih las sivorjave barve, redkeje poraščenih, sivih oči, brez brk ali brade. Oblečen je bil v sive športne hlače, črno majico z belo sliko in rdečim napisom, fluorescentno kratko majico z napisom Alfa Racing in modro športno majico z daljšimi rokavi. Obut je bil v modre športne copate, ki imajo ob strani oranžen podplat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.