Slovenija > Črna kronika
8995 ogledov

Iščejo žensko, ki je padla v reko

Narasla reka Žurnal24 main *Fotografija je simbolična
Gasilci so aktivirali vse razpoložljive sile vzdolž reke, ki teče izjemno hitro.

Na upravi za zaščito in reševanje so za časnik Delo potrdili, da v reki Meži iščejo osebo, ki naj bi v naraslo in deročo reko padla na Prevaljah.

"Aktivirali so vse razpoložljive može, ki so jih razporedili ob reki navzdol, ker pa Meža teče izjemno hitro, so aktivirali gasilce tudi v Dravogradu," navajajo pri časniku. Spletni portal MMC poroča, da naj bi šlo za žensko.

Gasilci čistili pot za reševalno vozilo

Večer medtem poroča, da je v eni od hiš, ki so odrezane od sveta, prišlo do srčnega zastoja. "Vse gasilske ekipe preusmerili v čiščenje poti do hiše," navaja časnik in dodaja, da so do prihoda reševalcev pot očistili.

Slovenija Kaos na cestah: poplave, plazovi in podrto drevje slovenija 02.02.14, zled, naravna katastrofa, led, zima, sneg, gasilci, Jezersko Vso noč na nogah Slovenija "Brez gasilcev ne bi bilo nič, vam povem" Veter Kaj nas čaka? Slovenija Brane Gregorčič razlaga, zakaj tako burno vremensko dogajanje Policija svari! Slovenija Takšnega kaosa zaradi vetra po vsej državi že dolgo ne, nove težave na vidiku Nočni veter Veter in poplave Slovenija Pretresljive fotografije razdejanja z vse Slovenije Zima Vreme Slovenija Kakšna temperaturna razlika, za 40 stopinj Celzija!

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Ledena 17:22 12.december 2017.

    Zdaj pa res ne vem.....nekateri "mediji"pisejo,da je nesrecnik moski,ki je padel v reko nedalec od svojega doma.Vi pisete o zenski.Dajte dvignit lene riti,preverit in nehat dezinformirat nas bedake,ki beremo to vase sranje.