Slovenija > Črna kronika
4093 ogledov

Ljubljana: V begu kombi z migranti v semafor, ena oseba umrla

policija policijsko vozilo marica Ljubljana Nama Slovenska cesta Profimedia
V prometni nesreči, ki se je v nedeljo zvečer zgodila na Trgu mladinskih delovnih brigad v Ljubljani, je umrla ena oseba.

* - Fotografija je simbolna

Po prvih podatkih voznik kombija, ki naj bi prevažal migrante, vse od primorske avtoceste ni ustavil na znake policije, nato pa trčil v semafor. V nesreči je umrl eden izmed potnikov v kombiju, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Upanje Svet Deklico, ki jo je odnesla Dragonja, žal našli mrtvo

Po prvih podatkih policije voznik kombija pri vožnji po primorski avtocesti in nato še na Tržaški cesti v Ljubljani ni ustavljal na znake policije. Nato pa je na Trgu mladinskih delovnih brigad trčil v semafor.

V nesreči je umrl eden izmed potnikov v kombiju, v katerem je bilo poleg voznika še šest oseb. Šlo naj bi za migrante, ki so v Sloveniji prišli nezakonito. Njihova identiteta še ni potrjena,voznik pa je po prvih podatkih državljan Kosova, ki so mu odvzeli prostost.

prižig svečk Slovenija V centru Ljubljane skupaj prižgali svečke v spomin na umrlo kurdsko deklico

Policisti še ugotavljajo vse okoliščine nesreče. Ogled, ki se ga bosta udeležila pristojni državni tožilec in preiskovalni sodnik, in zbiranje obvestil trenutno še poteka, zato več informacije policisti še ne morejo posredovati.

Cesta na kraju nesreče je zaprta, obvoz je urejen.

Komentarjev 11
  • Avatar Antikrist
    Antikrist 10:46 20.december 2021.

    Voznik kombija je bil državljan Kosova, ki je slučajno Janšev bratranec.

  • rd2dmk2 09:30 20.december 2021.

    kje pa je zdej bil Hojs, Žan pa vodni top pa žeblji. kolk časa ga pa morajo ustavljat ? a ima slo policija vodene oglede slovenije s modro lučko ? ljudje mal podemostrirajo po LJ pa takoj konji, vodni top, ...prikaži več solzivec, tuki pa dokler ne zapelje na poledico in sesuje še semafor, bi se pa kar lahko vozil okoli, čudno da mu še niso ponudili tank goriva. pa kaj imajo za čakat, se ustaviš ? NE!!. rafal v gume !. pa konc debate... konc. noben, pa naj bo takle švercer al pa mali frajer v BMW-ju.

  • mina6 08:04 20.december 2021.

    Izgon, če nima slovenskega ali ima dvojno državljanstvo!!!