Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Mati zabodla hčerko in moža

(Slika je simbolična.) Shutterstock
Deklico so operirali v bolnišnici v Sisku in ni v življenjski nevarnosti. Tudi oče je v bolnišnici, mati pa na psihiatriji.

"Ne, mama, tvoja sem!" je zavpila šestletna deklica, preden jo je 35-letna mama zabodla v prsi, poroča 24sata.hr. Krik je zbudil sosede v nedeljo nekaj pred pol peto uro zjutraj, enako tudi dekličinega očeta. Skočil je iz postelje in zagledal ženo z nožem v roki. Odrinil jo je ter prestrašenega in ranjenega otroka potegnil iz sobe. Deklica je padla in obležala, medtem pa je mama vzela drugi in tretji nož ter še naprej napadala družino. Krik je slišala tudi soseda, sicer medicinska sestra, ki je poklicala reševalno vozilo ​​in policijo.

"Črni ljudje, ki ji želijo slabo"

Družina v bloku živi več let in, kot pravijo sosedje, se je zdelo, da je vse v redu. Vendar se je v zadnjem času mati čudno vedla, bila je agresivna in prepričana, da jo nekdo preganja. Večkrat je govorila o "črnih ljudeh, ki ji želijo slabo". Predlagali so ji, naj gre v bolnišnico na preglede, vendar je to vztrajno zavračala. "Videli smo, da se ne počuti dobro in da potrebuje pomoč, kar je ona zavračala in govorila, da je dobro, ali pa, da je zdravnika že obiskala in dobila zdravila," so še povedali sosedje.

V sredo, 8. avgusta, naj bi ji družina postavila ultimat, da bi jo prisilili v zdravljenje. Tega je bila doslej deležna dvakrat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.