Slovenija > Črna kronika
13597 ogledov

Komaj postal polnoleten, padel z motorja in umrl

Nesreča motorista (fotografija je simbolna). Profimedias Nesreča motorista (fotografija je simbolna).
V Bukovi vasi se je v soboto ob 23.55 zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Zaradi padca z motorja je na kraju dogodka umrl MLAD motorist, poroča uprava za zaščito in reševanje.

Nesreča se je zgodila, ko je 18-letni voznik neregistriranega kros motorja zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad motorjem in trčil v ograjo mostu potoka, so sporočili s Policijske uprave Celje. Voznik motornega kolesa je umrl na kraju nesreče.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 113 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 18 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, pet pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 145 kršitev javnega reda in miru ter 97 kaznivih dejanj, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

motorist nesreča Avto Obeta se črno motoristično leto

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 104-krat posredovali na javnih krajih in 41-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so dva kršitelja. Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli šest vozil in pridržali tri voznike.

Prometna nesreča mopedista in motorista Slovenija Še ena huda nesreča: Mlad motorist silovito trčil in umrl

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 39 tatvin, 33 vlomov, devet poškodovanj tuje stvari, šest groženj, štiri povzročitve telesne poškodbe, tri kazniva dejanja nasilja v družini, dve kaznivi dejanji v zvezi s prepovedanimi drogami ter en rop. V štirih primerih so izrekli ukrep prepovedi približevanja.

 
Komentarjev 5
 • Avatar strauski
  strauski 21:10 10.avgust 2020.

  Joj kaki zombiji tukaj komentirajo,v življenju vam je največja dogodivčšina tipkanje po tipkovnici pa molitvice

 • bobo7 14:28 09.avgust 2020.

  Varna vožnja, kaj je to?

 • ode 12:39 09.avgust 2020.

  Stvar je jasna: z veliko hitrostjo se je z motorjem, ki nima niti luči, sredi noči, izživljal vozeč po zadnjem kolesu. Če je motor kupil sam, ko je bil že polnoleten, v redu, se je pač odločil, da se bo ...prikaži več fental. Če so mu ga pa kupili starši, vsakemu 10 let aresta zaradi uboja iz malomarnost.

Sorodne novice