Slovenija > Črna kronika
19734 ogledov

Na odlagališču odpadkov naj bi našli del človeškega telesa

deponija smeti smetisce iStock Žurnal24 main
Policisti in kriminalisti so prečesali odlagališče odpadkov.

Policisti PU Murska Sobota so bili včeraj obveščeni, da naj bi se na enem izmed odlagališč odpadkov v Pomurju nahajal del človeškega telesa. Tiskovna predstavnica Suzana Rauš je dopoldne potrdila, da je policija na terenu in izvaja potrebne aktivnosti. Pri iskanju so si pomagali z bagrom in psom. Po nekajurnem iskanju so policisti sporočili, da med ogledom niso našli nobenega dela človeškega telesa.

Portal Sobotainfo.com je poročal, da naj bi neka ženska med brskanjem po smeteh na odlagališču odpadkov v Dolgi vasi naletela na človeške ostanke, natančneje na žensko glavo. To naj bi se zgodilo že prejšnji teden, a kot pravijo sorodniki najditeljice, ta takrat zaradi strahu in šoka tega ni prijavila policiji, piše portal lendavainfo.com.

Policija je dostop do odlagališča odpadkov v Dolgi vasi, s katerim upravlja CERO Puconci, zaprla, na kraj pa poslala ekipo preiskovalcev, ki so z izurjenim psom poskušali najti morebitne ostanke človeškega telesa.

V podjetju CERO Puconci so povedali, da sodelujejo s policijo ter jim nudijo potrebno pomoč, so dopoldne zapisali na Sobotainfo.com.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • borut08 16:39 07.december 2017.

    Ce katera pogresa glavo naj se javi na PU Murska Sobota!

  • supreme 17:44 06.december 2017.

    Dobr nateg folka ,da so iskal nekaj kar ni obstajalo....vsaj sonce je bil......a se za to kazensko odgovarja?

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:22 06.december 2017.

    Upamo lahko vsaj,da je glava od nam kakega "ljubega" politika?

Sorodne novice