Slovenija > Črna kronika
5896 ogledov

Napad sredi belega dne v Ljubljani

Policija Andrej Leban Fotografija je simbolična.
Ljubljanske policiste so danes okoli 14.30 obvestili o nasilnem dogodku na Igriški ulici, v katerem je bila poškodovana ena oseba.

Po nasilnem dogodku je storilec z mesta zbežal, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. V napadu naj bi uporabil oster predmet.

Policisti in kriminalisti so na podlagi prvih zbranih obvestil kmalu po dogodku izsledili osebe, ki so bile udeležene v dogodku. Poškodovanega so z reševalnim vozilom odpeljali v ljubljanski univerzitetni klinični center, kjer so mu nudili nujno zdravniško pomoč. Njegovo zdravstveno stanje naj bi bilo resno.

Trenutno potekajo aktivnosti policistov na kraju, ogleda pa se bosta udeležili tudi preiskovalna sodnica in državna tožilka, so še dodali na Policijski upravi Ljubljana. Preiskava poteka v smeri poskusa uboja.

Več informacij naj bi bilo znanih po ogledu.

Nož Maribor Slovenija Maribor: Zabodel jo je, ker mu ni pomagala Nasilje Zgornja Polskava Slovenija Želel jo je zadaviti: Izgubljala je zavest, najhujše preprečil mimoidoči

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.