Slovenija > Črna kronika
3556 ogledov

Tako je počilo pri Sevnici

Policija reševalec nesreča motor Andrej Leban
V Pijavicah sta včeraj zvečer trčili osebni vozili.

Včeraj, ob 18.29, sta v Pijavicah v okolici Sevnice trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGD Sevnica, ki so kraj nesreče zavarovali, preprečili iztekanje motornih tekočin in posuli že razlite, odklopili akumulatorja, nudili pomoč policistom in reševalcem ter pri odstranitvi vozil. Reševalci NMP Sevnica so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v SB Brežice, so na družbenih omrežjih zapisali člani PGD Sevnica.

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je nesrečo povzročil 22-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi vožnje po  levi strani vozišča trčil v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 62-letni voznik. Oba voznika in 22-letno potnico v vozilu povzročitelja so reševalci oskrbeli, utrpeli naj bi lažje poškodbe.

Povzročiteljem nesreče bodo policisti zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog, so povedali v PU Novo Mesto.

V današnjem večeru smo posredovali trikrat: na prometni nesreči, odpiranju vrat stanovanja kjer smo našli preminulo...

Objavil/a PGD Sevnica dne Sreda, 07. april 2021

Le nekaj ur kasneje pa so morali gasilci ponovno posredovati. Na Trgu svobode v Sevnici so s tehničnim posegom odprli vhodna vrata in tako omogočili reševalcem NMP Sevnica vstop v stanovanje, v katerem so našli mrtvo osebo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.