Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Potnico zadel voznik, moški čelno v drevo

policija Anže Petkovšek
Sinoči je na avtocesti med Mariborom in Mursko Soboto voznik zaradi razlitega olja na cestišču izgubil oblast nad vozilom in trčil v žensko. Na cesti Kobarid–Robič pa je 51-letnik čelno trčil v drevo.

Na avtocesti med Mariborom in Mursko Soboto, v bližini izvoza Spodnja Senarska, v občini Sveta Trojica v Slovenskih Goricah, je sinoči, ob 21.52, zaradi iztekanja motornega olja obstal avtobus.

Voznika zaneslo, trčil v potnico

Pri izstopanju potnikov iz avtobusa je eno od potnic zadel mimovozeči voznik, ki je zaradi razlitega olja izgubil oblast nad osebnim vozilom. Poškodovano potnico so na kraju nesreče oskrbeli reševalci Nujne medicinske pomoči Lenart in jo prepeljali na zdravljenje v Univerzitetni klinični center Maribor. Gasilci Javnega zavoda za zaščitno in požarno reševanje Maribor so zavarovali kraj nesreče in izteklo motorno olje očistili z vpojnim sredstvom, delavci Darsa pa so vozišče nato dokončno očistili.

S ceste čelno v drevo

Veliko sreče pa je imel 51-letni domačin iz okolice Kobarida, ki je v nedeljo, ob 14.25 z avtomobilom peljal po cesti iz smeri Robiča proti Kobaridu.

Dva kilometra pred Kobaridom je z vozilom zapeljal na levo, na nasprotno stran vozišča, in čelno trčil v eno izmed dreves drevoreda, so sporočili s policijske uprave Nova Gorica. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v Bolnišnico Šempeter, kjer so ugotovili, da je utrpel lažje telesne poškodbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.