Slovenija > Črna kronika
5769 ogledov

Še en otrok obvisel s sedežnice na slovenskem smučišču

Kanin
Deklica je na sedežnici obvisela včeraj.

Bovški policisti prosijo za pomoč pri razjasnitvi dogodka na smučišču Kanin. Občan jih je namreč obvestil, da je včeraj okoli 13.30 na sedežnici Prevala med desetimi in 15 metri nad tlemi obvisela neznana smučarka, stara okoli osem ali devet let. Na sedež pa sta jo povlekla odrasla ženska in mlajši fant, ki sta bila z njo na sedežnici.

Deklica je bila med smučanjem oblečena v otroški smučarski kombinezon, najverjetneje modre ali temno zelene barve. Najverjetneje je hrvaška državljanka. Več podatkov o udeležencih in samem dogodku pa ni znanih, so danes sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Policisti prosijo udeležene v dogodek, naj se zaradi razjasnitve okoliščin zglasijo na policijski postaji Bovec ali pa pokličejo na interventno številko policije 113.

junakinja Krvavec turška smučarka Sila Kara Slovenija To je junakinja reševanja na Krvavcu

O podobnem dogodku so pred dvema dnevoma poročali tudi s Krvavca, kjer se je otrok premaknil preveč na rob sedala in zdrsnil pod zapiralo. Pred padcem v globino sta ga z rokami ujela sopotnika in ga zadržala, dokler pod njim niso raztegnili mreže, ki je ublažila padec. Otrok se ni huje poškodoval.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Silva Drevensek 07:32 15.februar 2020.

    otroci se naj smučajo zraven staršev,če otrok ne bo znal pri desetih letih smučati ne bo nič manj vreden kak ostali,starši med sabo tekmujejo v kake tečaje bodo vozili svoje otroke,vsi otroci ne morejo biti dobri muzikanti pa tudi ne ...prikaži več športniki dajte otrokom otroštvo

  • Avatar Leon
    Leon 19:21 14.februar 2020.

    Čemu potrebujejo podatke ,saj ni bil nihče poškodovan ? Verjetno za statistiko nesreč na smučiščih . Kaj pa policija na smučiščih ?