Slovenija > Črna kronika
19076 ogledov

Šefica kadrovske službe umorila dojenčka

Dojenček Profimedias
29-letnica je priznala, da je truplo svojega novorojenega sina zakopala v jamo na vrtu svojih staršev.

Britanski otok pretresa primer mlade matere Sinead Connett, ki je truplo novorojenčka najprej ovila v brisačo, nato pa v tri vrečke Marks and Spencer, družbe, v kateri je takrat delala kot šefica kadrovske službe.

Trupelce je tam ležalo skoraj tri leta, dokler oče mlade ženske ni poklical vodovodarja zaradi težav s straniščem v pritličju. Izkazalo se je, da so težave nastopile zaradi oviranega pretoka, zaradi česar se je moški odločil prekopati dvorišče.

Delavci so nateleli na grozljivo odkritje, piše britanski Telegraph.

Depresija Tragično Zdravje Zakaj se mamice znesejo nad novorojenčki?

Ženska je sprva policiji lagala; trdila je, da otrok ni bil njen, kar je ovrgel test DNK. Zgodbo je nato spremenila, češ da jo je posilil taksist in da zaradi travmatične izkušnje otroka ni želela obdržati. Policija je ugotovila, da tudi ta zgodba ne drži, saj je bila v času, ki ga je navajala, da je prišlo do posilstva, z mamo v Londonu.

Policiji je 29-letna šefica kadrovske službe še povedala, da ni vedela, da je noseča, dokler ni bilo prepozno, da bi nosečnost prekinila. Dodala je še, da je nosečnost prikrivala zato, ker se je bala, da bi jo njen partner zaradi tega zapustil.

V svojem zadnjem razgovoru s preiskovalci je povedala, da je brez kakršnekoli zdravstvene pomoči v kopalnici svojega stanovanja rodila mrtvorojenega otroka.

29-letna ženska je obsojena na 12 mesecv zaporne kazni zaradi prikrivanja rojstva otroka.

Novorojenček Stiske mater Zdravje "Detomor je dejanje, ob katerem obmolknemo"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • maresem 11:05 04.oktober 2017.

    Groza... kakšni psihopati sedijo na pomembnih vodilnih mestih... ni čudno, da smo v totalni pizdi.