Slovenija > Črna kronika
1465 ogledov

Zadeva odžagana roka: Jutri nov moment

Vrhovno sodišče Anže Petkovšek Vrhovno sodišče, Višje sodišče in Okrožno sodišče v Ljubljani.
Sojenje Julilji Adlešič in Sebastienu Abramovu bo očitno potekalo kar v času epidemije.

Z glavno obravnavo se jutri nadaljuje odmevno sojenje v zadevi odrezana roka, poročajo novinarji 24UR. Na zatožne klopi bodo jutri sedli Sebastien Abramov, njegovi starši in Julija Adlešič. Obravnava bo potekala v največji razpravni dvorani na Tavčarjevi, vsi bodo morali nositi maske in rokavice ter si na vhodu razkužiti roke. 

Če svoje zaščitne opreme ne bodo imeli, jim jo bodo zagotovili na sodišču. Julija in Sebastien na sojenje prihajata iz pripora.

Na sojenju bodo lahko prisotni tudi predstavniki medijev, a bo število udeležencev omejeno tako, da bodo lahko vsi med seboj držali razdaljo vsaj meter in pol. Med premori bodo dvorano prezračili, po vsaki opravljeni obravnavi pa jo bodo temeljito razkužili.

Sodišča sicer v času epidemije obravnavajo le najnujnejše zadeve, zaradi varstva človekovih pravic mednje sodijo tudi priporne -  Abramov je namreč v priporu že več kot leto.

dezurni@zurnal24.si

Sebastian Colarič Slovenija Abramovu podaljšali pripor še za dva meseca
Komentarjev 1
  • SonnyBlack 00:53 15.april 2020.

    tema dvema primekoma bi treba odrezat noge in roke ... obema ... pa naj dobita potem denar ki sta ga hotela dobit...me zanima kako bi potem lahko koristila ta denar...tako da bi ga znosla k zdravnikom ... jebem jima pamet,zivlenje ...prikaži več je nekaj cudovitega,zdravje nekaj neprecenljivega. ta dva nimata vec zivljenja,zdravja pa tak ze prej nista imela ... bolnika v lobanjah not