Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Trojica napadla 78-letnika

(Fotografija je simbolična.) Shutterstock
Včeraj so 78-letnega oskrbovanca novogoriškega doma upokojencev napadli trije neznanci in mu iz zadnjega hlačnega žepa vzeli denarnico z denarjem in dokumenti.

Policisti so ugotovili, da je neznanec včeraj okoli 13.30 na križišču Trubarjeve in Kidričeve ulice v Novi Gorici s hrbtne strani pristopil k starejšemu moškemu, ki je hodil po pločniku proti novogoriškemu domu upokojencev. Med hojo je storilec izkoristil njegovo nepazljivost in z roko segel v njegov hlačni žep ter mu ukradel denarnico s 650 evri gotovine in dokumenti. Po kaznivem dejanju je storilec z dvema neznancema stekel po Kidričevi ulici v smeri centra mesta.

Policija poziva vse morebitne očividce, ki bi v zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem karkoli vedeli oziroma nudili koristne informacije z namenom razjasnitve vseh okoliščin tega protipravnega dejanja, naj pokličejo policiste Policijske postaje Nova Gorica na telefonsko številko (05) 303 44 00, pišejo na e-naslov: pp_nova_gorica.pung@policija.si oziroma pokličejo najbližjo policijsko postajo, interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 1
  • Lavdan 17:06 06.september 2012.

    Takšni si zaslužijo pošteno likanje, pa jim na misel nebi več prišlo krasti starčkom.