Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Tržič: poskušal oropati trgovino in pobegnil

Policijsko vozilo. Anže Petkovšek
Tržiški policisti iščejo moškega, ki je včeraj zvečer poskušal oropati trgovino v Tržiču. Iz prodajalne je pobegnil, ko je vanjo vstopila stranka.

Včeraj zvečer se je v trgovini v Tržiču zgodil poskus ropa. Storilec je še pred prihodom policistov pobegnil. Policisti so ugotovili, da je v trgovino vstopil zamaskiran moški, prijel prodajalko in od nje zahteval denar.

V tistem trenutku je v prodajalno vstopila stranka, zaradi česar je ropar tudi pobegnil, sedel na kolo in se odpeljal neznano kam, so sporočili iz PU Kranj.

Opis moškega

Mlajši moški je visok med 175 in 180 centimetrov, oblečen je bil v zgornji del trenirke sive barve, spodnji del trenirke pa je bil modre barve. Na glavi je imel kapo s ščitnikom.

Vse morebitne priče ali tiste, ki bi karkoli vedeli o poskusu ropa, policisti prosijo, naj pokličejo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.