Slovenija > Črna kronika
34051 ogledov

V Murski Soboti Tesla po trku povsem zgorela

Tesla Murska Sobota sobotainfo.com
Voznik jo je odnesel z lažjimi poškodbami.

Na avtocesti iz uvoza Murska Sobota v smeri Vučje vasi je v nedeljo voznik električnega osebnega avtomobila znamke Tesla zaradi neprilagojene hitrosti na zoženem vozišču, kjer potekajo dela, trčil v prometno signalizacijo in zapeljal izven vozišča. 

Avtomobil se je pri tem vžgal in v celoti zgorel, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota. Posredovali so soboški gasilci.

Voznik je dobil lahke poškodbe. Na vozilu in prometni signalizaciji je nastalo za okoli 63.000 evrov škode.

Nesreča motorista (fotografija je simbolna). Slovenija Krvav teden na slovenskih cestah
Komentarjev 10
  • rd2dmk2 22:04 20.junij 2022.

    gledam fotko in nič mi ni jasno, kje pa je cesta in prometna signalizacija. jest vidim samo enopogorišče in jezero bele pene pa slutim eno neokrnjeno naravo v preteklosti. a bo kdo povedal kolk je škode na naravi ? res ...prikaži večs si vtaknte tele el. avtomobile nekam. a vesete tole, tank je lahk prazen, se ne more vžgat. baterija pa je lahk prazna ša še vedno gori. me zanima kaj bodo rekle zavarovalnice. imaš garažo v hiši pa električarja, doplači, maš električarja pa garažni box v bloku. čao.

  • stromar 15:08 20.junij 2022.

    Po uradnih podatkih se fosilci ene 50x večkrat vnamejo in to brez prometnih nesreč. Moj se pri 200t km v 4 letih še ni, ob teh cenah fosilca je že v celoti poplačan. Vi pa kar premoženje za gorivo, ops ...prikaži več pa saj ga ni za dobiti in za čakati ure in ure

  • Plavi-mil 14:47 20.junij 2022.

    Počasi bodo nehali sanjači sanjati.