Slovenija > Črna kronika
2237 ogledov

Voznikoma 1200 evrov kazni

Avtocesta ponoči Profimedias
Policisti so ujeli dva voznika, ki sta očitno avtocesto zamenjala za dirkališče.

V nedeljo so ljubljanski policisti na odseku avtoceste med Torovim in Ljubljano, kjer je omejitev hitrosti 100 kilometrov na uro, izmerili avtomobilista, ki je vozil s hitrostjo 204 kilometre na uro.

Omenjeno hitrost so policisti Postaje prometne policije Ljubljana izmerili v nedeljo nekaj po 3. uri zjutraj, kršitelj pa bo dobil devet kazenskih točk, poleg tega pa bo moral plačati še 1200 evrov globe, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Radar Promet Slovenija To se zgodi, ko policisti merijo, kjer predlagajo občani

Drugo očitno kršitev omejitev so policisti izmerili v sredo, prav tako na avtocesti med Torovim in Ljubljano, in sicer na odseku, kjer je omejitev hitrosti 80 kilometrov na uro. Voznik je malo pred 13. uro krepko prekoračil omejitev, saj je vozil s 183 kilometri na uro. Za kršitev je prav tako predpisana globa 1200 evrov in devet kazenskih točk.

Kot so pojasnili na policiji, so obe kršitvi izmerili z radarjem, ki omogoča izvajanje meritev na več prometnih pasovih.

Poškodovani radar. Avto Nočni vandal razkril dragocenost radarske škatle

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
 • Avatar strauski
  strauski 18:57 15.marec 2018.

  in koga je ob 3 zjutraj ogrožal.imamo najdražje avtoceste v evropi pa se ne da voziti hitro kot se tudi v drugih državah,tukaj so pa policaji v prevodu inkasanti

 • Avatar Alioness
  Alioness 18:29 15.marec 2018.

  Jst sm mela že precej pred časom idejo, da bi v Sloveniji naredili kakšno dirkaško progo, kjer imaš ravnice in ostre ovinke. Tak da se lahko gre folk izživljat tam na tako kako 30 kilometersko progo namesto po cesti.

 • Avatar čavez
  čavez 18:28 15.marec 2018.

  Samo 204 km h, s kakšnim kripam se pa vozijo.