Slovenija > Črna kronika
2301 ogledov

Zabodel 18-letnika, ta v življenjski ogroženosti

Nasilje Profimedias Fotografija je simbolična.
Kriminalisti nadaljujejo preiskavo včerajšnjega poskusa uboja na Igriški ulici v Ljubljani.

Po doslej zbranih obvestilih je okoli 14.30 prišlo do spora, v katerem je 21-letnik zabodel 18-letnika. Slednji je še vedno v zdravstveni oskrbi, njegovo življenje je ogroženo, danes sporočajo ljubljanski policisti.

21-letnega storilca, ki je s kraja zbežal z osebnim avtomobilom, so kmalu po dogodku izsledili in prijeli, ko je bil v skupini več oseb. V nadaljevanju so mu zaradi suma kaznivega dejanja poskusa uboja odvzeli prostost. Ostale osebe so bile izpuščene.

Policija Napad Slovenija Napad sredi belega dne v Ljubljani

Zaradi nadaljevanja aktivnosti policistov in kriminalistov več informacij ta trenutek ne morejo posredovati. Javnost pa bodo z ugotovitvami preiskave seznanili predvidoma v sredo, so še pojasnili na ljubljanski policijski upravi.

sodišče Slovenija Obtoženi za poskus uboja se je na sodišču do solz smejal

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Žurnalček 14:03 10.april 2018.

    Kaj ko bi začeli pisati polne priimke in imena teh vaših "novinarjev " ! Zdaj a je problem v temu , ker niso novinarji z FDV ali jih je pa sram , da sodelujejo pri revolver cajtengu !

  • Avatar skeptik
    skeptik 12:05 10.april 2018.

    avtor tega zmazka B.B., slovenščina očitno ni vaša močnejša plat, saj ne obvladate niti osnovnih fraz, ki so prisotne v črni kroniki. Nekdo je lahko življenjsko ogrožen in ne v življenjski ogroženosti. Če je že v njej, je v nevarnosti......

  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 11:56 10.april 2018.

    nedopustno ravnanje policistov v popolnem nasprotju s pravilnikom o policijskih pooblastilih; https://www.youtube.com/watch?v=gQv_XHtUquE