Slovenija
22 ogledov

Da vas Facebook ne preseneti

Gumb Všeč mi je na Facebooku Žurnal24 main
Zaradi Facebookove novosti imenovane Timeline boste z vašimi prijatelji na socialnem omrežju kaj hitro lahko delili več, kot ste si želeli.

Facebook je z zadnjo med svojimi novostmi poenostavil deljenje vsebin s preostalimi uporabniki. S klikom na Dodaj na Timeline aplikaciji dovolite, da na vašem profilu in vašim prijateljem poroča o vaši aktivnosti. Gre za podatke, kot so članki, ki jih berete, videi, ki jih gledate, fotografije, ki jih pregledujete, glasba, ki jo poslušate, in še bi lahko naštevali.

Uporabniki morajo biti pazljivi, ko dodajo aplikacije funkciji Timeline. Pri dodajanju namreč lahko izbirajo, s kom vse bodo podatke delili, dogodek pa bodo lahko označili tudi glede na pomembnost.  Vsemu temu pa se lahko izognete, če izključite možnost Activity.

Funkcijo Timeline naj bi podjetje v prihodnjih tednih še izpopolnilo. Časovnica naj bi preslikala uporabnikovo življenje in tako poskrbela, da dogodki ne bodo šli v pozabo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.