Slovenija
10428 ogledov

GEN-I je močno znižal ceno elektrike

slovenija 12.01.2009 elektrika, elektricni stevci, poloznice za elektriko, racun Boštjan Tacol
Iz GEN-I so sporočili, da bodo vsem svojim gospodinjskim odjemalcem in malim poslovnim odjemalcem znižali cene elektrike.

Iz družbe GEN-I so sporočili, da znižuje cene električne energije za 15 odstotkov. "Zdaj ni čas za kovanje dobičkov in lastne interese, ampak za solidarnost," je v sporočilu za javnost poudaril dr. Robert Golob, predsednik uprave družbe GEN-I.

Električna vtičnica, razdelilec Slovenija Račun za elektriko bo nižji za 20 odstotkov

GEN-I bo ceno električne energije znižal vsem svojim gospodinjskim odjemalcem in malim poslovnim odjemalcem in to za obdobje treh mesecev. "Kot prvi dobavitelj električne energije v Sloveniji znižujemo cene v času, ko so se številna gospodinjstva in mala podjetja znašla v stiski. Upamo, da bodo našemu zgledu sledili vsi gospodarstveniki, ki to danes zmorejo, ne le energetiki," pravi Golob.

Gen-I | Avtor: Gen-I Gen-I

termometer Raziskava Zdravje Tako na širjenje koronavirusa vplivajo višje temperature

Pri GEN-I dodajajo, da s tem sledijo odločitvi vlade RS in Agencije za energijo, da gospodinjske in male poslovne odjemalce oprostijo plačila prispevka za zagotavljanje podpore proizvodnji električne energije v soproizvodnji z visokim izkoristkom in iz obnovljivih virov energije (prispevek za SPTE in OVE) in tarifne postavke za obračunsko moč. Z vsemi naštetimi spremembami bo račun elektriko za naslednje tri mesece po izračunih družbe nižji za več kot 22 odstotkov.

koronavirus Epidemija Slovenija Nova smrtna žrtev koronavirusa, v Sloveniji skupaj 528 okuženih

Odjemalci GEN-I bodo dodatnega znižanja deležni že na marčevskem računu. Za povprečnega odjemalca GEN-I bo tako skupaj nižji za skoraj 30 odstotkov, sporočajo iz družbe, kjer dodajajo še, da podpirajo odločitev ministra Jerneja Vrtovca in Vlade Republike Slovenije. 

Komentarjev 23
  • Avatar Petrol
    Petrol 15:43 27.marec 2020.

    Spoštovani, vsi odjemalci električne energije boste v naslednjih treh mesecih oproščeni plačila omenjenih prispevkov, ne glede na to, kdo je vaš dobavitelj. Pri ceni električne energije pa je obstoječim Petrolovih odjemalcem tudi po izteku akcijskega obdobja na voljo popust do ...prikaži več kar 30 odstotkov. Nove stranke pa pozdravimo s 15-odstotnim popustom na redno ceno elektrike in dodatnimi 15 evri dobrodošlice v obliki dobropisa. Brez skritih ali dodatnih mesečnih stroškov. Lp Saša Rozman, Petrol d.d.

  • torohat 08:05 26.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • rosanur 03:03 26.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks