Slovenija
32 ogledov

Izvedenec za Zidarjevo zdravje

čista lopata, sojenje, 19.11.2010, sodišče, ivan zidar Žurnal24 main
Sodišče v zadevi Čista lopata odredilo izvedenstvo o zdravstvenem stanju Ivana Zidarja. Do konca avgusta si bodo vzeli počitnice.

Predsednik uprave SCT Ivan Zidar še naprej ostaja izključen iz glavne obravnave v zadevi Čista lopata. Sodišče pa je odredilo izvedenstvo o njegovem zdravstvenem stanju, komisija je že določena.

Le ena priča
Na današnjo obravnavo so bile sicer vabljene tri priče, vendar je dejansko pričal le Robert Oblak iz podjetja DRI. Tako on sam kot podjetje, ki se je takrat imenovalo DDC, sta namreč sodelovala v postopku javnega naročila za gradnjo kontrolnega stolpa na Brniku.

Oblak je pregledoval ponudbe, vendar v fazi odprtega postopka, ne v pogajanjih. Kot je dejal v fazi preiskave, sodnica pa je to njegovo izpoved prebrala, je on podal oceno izvedljivosti terminskih planov, oddal poročilo, v katerem je navedel tudi nekaj pripomb, in ponudbe vrnil na Kontrolo zračnega prometa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice