Slovenija
143 ogledov

Janeza Janšo raje volijo kot poslušajo

patria Anže Petkovšek
Tako posledice poziva Janeza Janše, naj ljudje nehajo plačevati RTV-prispevek, čutijo na nacionalni televiziji.

Poziva Janeza Janše, naj ne plačujejo RTV-prispevka, ni upoštevalo prav veliko ljudi. Na RTV Slovenija pravijo, da se "po informacijah iz Službe za obračun RTV-prispevka število neplačanih položnic ni povečalo". 

Spomnimo, Janez Janša je na seji parlamentarnega odbora za kulturo 1. aprila dejal, da že dve leti ne plačuje RTV-prispevka in da to svetuje tudi vsem drugim. A očitno njegov nasvet, ki bi lahko ljudi, kot smo poročali, drago stal, ni naletel na prav velik odziv. 

Na volitvah prepričal 180 tisoč ljudi

SDS, ki jo vodi Janez Janša, je na predlanskih predčasnih volitvah prepričala več kot 180 tisoč ali kar petino vseh volivcev, s svojim nasvetom pa, kot kaže, ni uspel prepričani niti toliko ljudi, da bi na nacionalki opazili, da se kaj dogaja. 

Prav tako se ni povečalo število odjav. "V mesecu aprilu ne beležimo več odjav za plačilo RTV-prispevka kot pretekle mesece ali kot aprila lani. Vse aktivnosti in poslovni dogodki na področju RTV-prispevka se odvijajo kot običajno, ni zaznati nobenih odstopanj," pravijo na nacionalki. 

Preberite še: 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 32
  • Zmago 10:45 06.maj 2016.

    Bo pa že držalo, ko si pa bil ti ta glavni govornik, ki je navduševal enako misleče množice ! ;-)))

  • Zmago 09:46 06.maj 2016.

    @izŠTORKLJEk naj te preveč ne skrbi. Ti raje skrbi za svoje Združene Lunatike in kursađijo Violeto !! ;-)))A veš da so po naše RODE - štorklje. Daj posloveni si že ta nick, če si se že potrudil in prikraspal sem gor !! ;-)))

  • h3o 22:10 05.maj 2016.

    rudećkoti, beleške v roke in pisat, kar je Janez zapovedal...