Slovenija
15572 ogledov

Kakšna nedelja nas čaka?

Toča Bralec
Je po petkovi toči in neurjih, ki so divjali po državi najhujše res za nami? Taka je napoved za nedeljo in začetek prihodnjega tedna.

Arso je za danes sicer še napovedal možnost toče, a je iz ure v uro ozračje bolj mirno. Dokončno se bo umirilo ponoči. 

Vrtec na Majerju Slovenija V vrtcu Majer v Črnomlju odkrili nepravilnosti

V nedeljo zjutraj bo pretežno jasno, ponekod bo nekaj megle. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 18 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Vreme Slovenija Slovenija v primežu neurij. Lovce na nevihte zasula toča.

Popoldne bodo predvsem v hribovitih krajih nastale posamezne nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 26 do 30 stopinj.

Sončen delovni ponedeljek

V ponedeljek bo sončno in poletno toplo. Popoldanske nevihte bodo možne predvsem v hribovitih krajih. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter. V torek bo povečini sončno, na zahodu pa se bo verjetnost za nevihte povečala. Pihal bo jugozahodni veter.

Toča, razbit avto Foto Slovenija "Toča mi je povsem razbila avto!"

Ciklon se je pomaknil nad vzhodni Balkan. Z vzhodnimi vetrovi doteka k nam vlažen in nekoliko manj nestabilen zrak.

V sosednjih pokrajinah se bo ponoči ozračje prav tako umirilo. Zjutraj bo pretežno jasno, po nižinah bo možna kratkotrajna megla. V nedeljo bo večinoma sončno, popoldne lahko predvsem v Alpah nastane kakšna nevihta.

Toča Projektili v Črnomlju Slovenija V Črnomlju je padla mala atomska bomba
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.