Slovenija
11932 ogledov

Erjavec razkril "pravi" razlog, zakaj je ukinil Instagram račun

Karl Erjavec Karl Erjavec/Instagram
Karl Erjavec je pojasnil, zakaj je ugasnil svoj priljubljeni Instagram račun.

Prvak Desus Karl Erjavec je včeraj dosegel veliko zmago, saj se je po odločitvi vodstva stranke kljub bolečemu porazu na parlamentarnih volitvah obdržal v sedlu kot predsednik. Desus bo sedaj vse napore namenil temu, da bi Slovenija dobila levosredinsko vlado pod vodstvom Marjana Šarca, je napovedal. 

svet stranke DeSUS Slovenija Znana usoda Karla Erjavca

Erjavec pa je odgovoril tudi na vprašanje Pop TV novinarja, kaj se je zgodilo z njegovim Instagram računom, na katerem je imel ogromno sledilcev in ga je v času pred volitvami zelo veliko uporabljal, pred dnevi pa ga je na hitro zaprl.

"Očitno me je napadel virus, zato je ta program padel," je zavrnil namig, da je bilo zaprtje računa in sprememba v komuniciranju z javnostjo povezana s kritikami v stranki. "Upam, da niso kakšne ošpice," je dodal. 

Kot je še povedal, bodo sedaj "premislili", ali se "bodo" vrnili na Instagram, saj se zavedajo, da so zaradi ukinitve računa izgubili veliko sledilcev "in tisto kar sodi zraven."

Karl Erjavec Magazin Karl Erjavec po volitvah zaprl svoj Instagram račun

Dobro ga je izkoristil

Prvak Desusa je na Instagramu že s prvimi nekaj objavami sprožil ogromno zanimanje, med bolj kultnimi objavami je zagotovo njegova fotografija s kapo Karl, s katero je pozdravil svoje občinstvo. Pokazal je tudi, da zna smučati in deskati na snegu, pri tem pa video posnetku dodal svojo priredbo Včasih smučam hit, včasih pa počas.

Erjavec je na Instagramu največkrat objavljal svoje fotografije ter tudi posnetke, kako pometa in soli okoli svoje hiše. Na dan Cerarjevega odstopa pa je pokomentiral, da ga le en dan ni, "pa je vse narobe".

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • smuc 17:03 16.junij 2018.

    Še sreča, da narod ni tako neumen kot člani DESUSa in je dal brco nesposobnemu zunanjemu ministru. Na srečo nam ga ne bo treba več gledati v DZ. Zdaj se slini nesposobnemu Šarcu prej pa je nakladal kako nesposoben je Šarec!!!!