Slovenija
9714 ogledov

Mariborski Robin Hood: "Dovolj imam! Ljudje, ki jim pomagam, me obsojajo, da kradem."

Boris Karbonja FB
Boris Krabonja se umika iz UP-ornika.

"Sedaj pa imam res vsega dovolj ... da me ljudje, ki jim pomagam obsojajo, da kradem in to povsem brez sramu," je včeraj zapisal znani dobrotnik iz Maribora Boris Krabonja, ki vodi društvo UP-ornik in z zbiranjem prispevkov pomaga številnim Mariborčanom. Z njegovo pomočjo in pomočjo darovalcev, so se številni izognili tudi deložaciji. 

Upokojen par. Slovenija "Upokojenko ste spremenili v brezdomko"

"UPornik bo zaprl vrata in vam naj pomaga kdorkoli hoče... JAZ NE!!!" je še zapisal Krabonja. "Razlog je zelo nekorekten odnos ljudi, ki jim pomaga," pravi Krabonja. 

Do zapleta je prišlo zaradi vrednostnih bonov, ki jih mariborska pekarna podari UPorniku. "Ne glede na to, da te bone dobimo, je treba vse popisati," poudarja Krabonja. "Obtožujejo me, da morajo podpisovati nekaj, česar ne dobijo in verbalno agresivno zahtevajo, da sem vse dolžen razdeliti," razlaga Krabonja, ki se je kasneje odločil, da se umika samo on, društvo UP-ornik pa bo delalo še naprej, ne bo pa sprejemalo novih odjemalcev. 

"Potrebujem kak mesec miru," pravi Krabonja in dodaja, da je tovrstnih zahtev in pritiskov deležen že od novembra. "Zdaj pa je res šlo čez rob. Moram si spočiti in ta svoj občutek nemoči predelati," dodaja. Da bi se mu ljudje, ki so ga prizadeli, opravičili, ne pričakuje. 

Boris Karbonja Boris Krabonja Slovenija Boris Krabonja: "Skušajte preživeti s 313 evri"

 

Komentarjev 9
  • borut08 13:40 30.januar 2019.

    Narod je pac pokvarjen ali pa nasuhtani oz.prisiljeni lagati.Pa jim naj pomagajo lopovske elite!

  • matermila 07:34 30.januar 2019.

    Staro pravilo:dobrota je sirota.

  • bato12 21:36 29.januar 2019.

    Hvala bogu da je odstopil.