Slovenija
8913 ogledov

Miha Šalehar se vrača na Val 202

Miha Šalehar Mediaspeed
Priljubljeni radijski voditelj Miha Šalehar bo razveselil poslušalce Vala 202.

Miha Šalehar se vrača pred mikrofon Vala 202. V vlogi strokovnega komentatorja bo pospremil finalni večer letošnje Pesmi Evrovizije. Šalehar se bo tako pridružil voditeljicama Uršuli Zaletelj in Maji Stepančič, ki Evrovizijo spremljata iz ljubljanskega studia, ter Neji Jerant in Katji Stojnić, ki sta na prizorišču v Liverpoolu. 

V sobotnem finalu bodo nastopili tudi slovenski predstavniki, skupina Joker Out. Slovenci so med deseterico izbrancev, ki so najbolj prepričali poslušalce drugega polfinalnega večera. Kaj so po polfinalu povedali fantje, lahko preberete tukaj

Šalehar se je oktobra lani po dolgih letih odločil, da zapusti Val 202. "Val 202 imam rad. Sploh ljudi tam. Sem pa malo sit. Sebe in sistema. Zato sem dal odpoved. Vsaj za kako leto," je takrat sporočil. Odgovorni vodnik Vala 202 Nejc Jemec je takrat dejal, da spoštuje njegovo odločitev in upa, da bodo v prihodnosti še kdaj sodelovali. Prva takšna priložnost je že tu. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 12
  • Avatar pantani
    pantani 14:07 12.maj 2023.

    Osebno ga poznam, vredu dečko!!!

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 13:13 12.maj 2023.

    Škoda ga je za bebavo evrovizijo, vendar od nečesa je pač treba živeti...

  • Ender3 13:02 12.maj 2023.

    Posel v posočju mu je propadel zaradi birokratske in interesne politike. Imel je vizijo, ambicije in dober namen. Piši propalo, sedaj se vrača na staro mesto.