Slovenija
8177 ogledov

Mobilna operaterja omogočata brezplačne klice in gostovanje

Mobitel A1 Smart N9 A1
Po uničujočem potresu, ki je prizadel Turčijo in Sirijo, sta na pomoč priskočila tudi naša mobilna operaterja A1 in Telemach.

Po katastrofalnem potresu, ki je prizadel dele Turčije in Sirije, se vrstijo množični odzivi, kjer ljudje in podjetja nudijo svojo pomoč. Eden izmed takšnih je tudi mobilni operater A1, ki bo omogočal brezplačne klice ter sporočila v Turčijo in Sirijo.

V sklopu pomoči bodo mobilnim naročnikom A1, ki bodo v obdobju med 6.2.2023 in 28.2.2023 uporabljali storitve v gostovanju na prizadetih področjih Turčije in Sirije omogočili brezplačno uporabo klicev, sporočil SMS/MMS in prenosa podatkov.

A1 ponudba | Avtor: posnetek zaslona Obvestilo A1 o brezplačni uporabi klicev, sporočil SMS/MMS in prenosa podatkov na območju Turčije in Sirije. posnetek zaslona
Stroški opravljenih storitev bodo uporabnikom vseeno obračunani na računu, zato jih A1 prijazno naproša, naj podajo reklamacijo računa, ki bo tudi odobrena. Prav tako bodo finančne blokade pri prenosu podatkov v tujini še vedno delovale, v primeru izvedene blokade jo lahko uporabnik izključi in še naprej nemoteno uporablja prenos podatkov na prizadetih območjih.

Tudi Telemach zagotavlja brezplačne klice

Poleg A1 tudi pri Telemachu izražajo solidarnost s prebivalci Turčije in Sirije. Zaradi izrednih razmer, ki so prizadele dotični državi, Telemach od danes do vključno 15. februarja Telemachovim naročnikom brezplačno omogoča 1.000 minut za mednarodne klice v Turčijo in Sirijo z mobilnih in fiksnih omrežij. 

Prav tako v tem obdobju svojim naročnikom zagotavljajo brezplačno gostovanje za njihove uporabnike, ki so v Turčiji, in jim tako omogočajo, da ostanejo povezani s svojimi najdražjimi.

Telemachu se z brezplačnimi klici in gostovanjem v Turčiji pridružujejo tudi drugi telekomunikacijski operaterji znotraj United Group.

Dekle hodi po ulici in gleda mobilni telefon Slovenija Čez 14 dni začne pri nas delovati nov mobilni operater
Komentarjev 2
  • Avatar NickMason
    NickMason 15:59 09.februar 2023.

    Tako se dela,pa precej koristno bo.

  • zagnana 15:23 09.februar 2023.

    Vsaka čast!