Slovenija
34 ogledov

Na postanek so jim ponudili popust

marpromov avtobus Nino Verdnik
Avtobusi. Marprom in Veolia transport Štajerska še kar nista podpisala pogodbe o sodelovanju.

“Do ponedeljkovega sestanka z Marpromom ne bomo nič komentirali,” so dejali na Veolii transportu Štajerska. Če se ne bodo dogovorili za vnovično sodelovanje, bodo še nekaj odprtih denarnih obveznosti do Marproma reševali po pravni poti.

Poročali smo že o nenehnih nesoglasjih med novim koncesionarjem mestnega potniškega prometa Marpromom in starim prevoznikom Veolio transportom Štajerska. Marca so se sprli zaradi cen postanka na avtobusni postaji in nove Marpromove pogodbe. Ta je po besedah Veolie predvidevala, da prevoznik ne bi smel več prodajati vozovnic na avtobusih, ampak bi jih bilo mogoče kupiti le na Marpromovih okencih na postaji. Veolia pogodbe ni podpisala, Marprom pa jih ni več obravnaval kot pogodbene partnerje in jim je računal sedemkratnik osnovne cene za postanek na postaji. “Želimo si sodelovati, zato smo nekoliko popustili. Na postanek smo jim ponudili še 25-odstotni popust,” je razložil Ivan Hajnšek, direktor Marproma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.