Slovenija
149 ogledov

Nekdanji delodajalec ovrgel trditve Gombočeve

Alenka Koren Gomboc Mediaspeed.net
Nekdanji delodajalec poslanke SDS Alenke Koren Gomboc - Ludvik Miklavc - je zatrdil, da je Gombočeva iz njegovega podjetja odšla zaradi kršitev delovne discipline, ne pa zato, ker sta se lastnika razšla.

"Poslanka SDS Alenka Koren Gomboc je v življenjepisu, ki je bil objavljen na strankinih spletnih straneh, zapisala, da je iz podjetja Miklavc, v katerem je bila zaposlena, morala oditi, ker sta se lastnika razšla, a dejansko je morala oditi zaradi kršitev delovne discipline," je za POP TV povedal njen nekdanji delodajalec Ludvik Miklavc.

V življenjepisu, ki je bil objavljen na spletnih straneh stranke, je poslanka zapisala, da se je zaposlila v trgovskem podjetju Miklavc, da pa sta se lastnika podjetja razšla, zato so si morali delavci poiskati novo zaposlitev.

Njen nekdanji delodajalec Ludvik Miklavc je za televizijo dejal, da to ne drži. "Vsi zaposleni po razvezi z nekdanjo ženo so ostali v podjetju," je dejal. Povedal je tudi, zakaj je Gombočeva morala oditi iz podjetja: "Zaradi več kršitev delovne discipline, zaradi česar so bili zoper njo uvedeni disciplinski postopki, v katerih ji je bil izdan sklep o izredni odpovedi delovnega razmerja."

A Miklavc ob tem priznava, da se je zaradi zapletenega postopka odločil, da v "izogib sodišču" sklenejo kompromis, ki se je po poročanju televizije "končal z njeno odpovedjo". Stranka je po poročanju televizije poslankin življenjepis s spletne strani že umaknila.

Komentarjev 21
  • ennanova 09:48 03.februar 2013.

    Človeška duša v socializmu… ali kako so se nekega dne pogovarjali Lev Nikolajevič Tolstoj, Che Guevara in Oscar Wilde (in česa se lahko glede pravičnosti in solidarnosti naučimo iz njihovega pogovora [in česa bi se lahko glede omenjenih tem ...prikaži več naučili tudi tukajšnji dušebrižniki, pa nič ne kaže, da se bodo – toliko slabše za dušebrižnike]).Prisluhnimo torej, kaj so si imeli povedati.http://za-misli.si/kolumne/mare-stempihar/767-cloveska-dusa-v-socializmu-cloveska-dusa-v-socializmu

  • privat 09:43 03.februar 2013.

    imela je dober posel..kaj ga ni odgovorno čuvala??

  • Žurnalček 08:54 03.februar 2013.

    Darko , mal si se zgubu v obrambi svojga krivonogega zahojenca. Jaz od poslancev pričakujem , da vsaj niso kriminalci , kurbe , moti me pa predvsem dejstvo , čeprav sem ateist , da v politiki nastopajo ločenci- kurbirji, kajti ...prikaži več če so prevarali svojo ženo in zapustili otroke , bodo mirne duše prevarali tudi državo in s tem nas ! Sam tebi to v tvojo klerikalno betico očitno ne gre.