Slovenija
2436 ogledov

Nova lokacija za testiranje, logistično podporo nudi vojska

Letališka testirna točka SV Twitter
Naval na testirne točke bodo v prestolnici skušali ublažiti z novo lokacijo.

V vojašnici Edvarda Peperka na Leskoškovi cesti 7 v Ljubljani so dodali novo lokacijo za brezplačno HAGT (hitro) in PCR testiranje na covid-19.

Lokacija bo delovala od ponedeljka do sobote med 8. in 18. uro, v nedeljo med 9. in 14. uro.

Logistično podporo na testirni točki nudi Slovenska vojska.

Režim je ustaljen: za testiranje potrebujete kartico zdravstvenega zavarovanja, osebni dokument in fotografijo pozitivnega HAG testa, kjer je razvidna ura testiranja.

V Ljubljani je pretekli teden prihajajo do velikih prometnih zastojev zaradi kolon pred testirnimi točkami. Čakajoči na teste v Stanežičah so povsem ohromili promet na severu prestolnice. 

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 3
 • Avatar Sreten Lukić
  lluckyss 09:50 27.januar 2022.

  Slej kot prej bo napočil čas, ko se bo preverilo koliko škode se je naredilo s PCT ukrepi...In to ne samo gospodarske škode, pač pa tudi v obliki vpliva na zdravje..Napačno vodenje politike okrog Covida je in žal še bo ...prikaži večo vzelo stotine, če ne tisoče življenj...Janša bo seveda vse prevalil na podrejene, razni Beović-Lejko-Krek-Kacin ipd..ovce pa se bodo nalile čistega vina in se med seboj poklale.... skupaj s Poklukarjem..

 • smoljo 09:49 27.januar 2022.

  A po testiranju ,pa zadužiš uniformo in hop v toninčkovo vojskico ....kolkr vem bo zame tam vedno vojašnica Franc Rozman -Stane in pika ...

 • Avatar Leon
  Leon 09:46 27.januar 2022.

  V Ljubljani je pretekli teden prihajajo do velikih prometnih zastojev zaradi kolon pred testirnimi točkami. Čakajoči na teste v Stanežičah so povsem ohromili promet na severu prestolnice. Čemu potem testiranje iz avtomobilov ? Predvsem ,da se porabi več goriva in ...prikaži več onesnaži zrak in pljuča osebja ,ki testirajo . Kaj je narobe ,če postavijo kontejner in vstopajo posamično kot je v večini testnih točk po Sloveniji .