Slovenija
5405 ogledov

Nova luksuzna stanovanja v Šiški: Najcenejše prek 200 tisoč evrov

1/6
Avstrijski investitorji počasi začenjajo z gradnjo poslovno-stanovanjskega kompleksa Bellevue Living, so povedali na današnji tiskovni konferenci. Soseska se sicer nahaja ob Celovški cesti, oklepajo pa jo še Frankopanska, Gubčeva in Žibertova ulica.

V  kompleksu, ki ga bosta sestavljala dva šestnajstnadstopna stolpa, bo 70 bivalnih enot, vključno z desetimi visokorazrednimi dupleks domovi, na strehi pa bo še zeleni vrt z otroškim igriščem. V stavbi bodo tudi trgovine, ki naj bi zadostile dnevnim potrebam prebivalcem, ter lokali, objekt pa naj bi dopolnjevala še nakupovalna galerija s pokrito ulico in osrednji, prav tako pokriti, atrij.

V sklopu objekta bo vključenih 275 parkirnih mest, tudi za električna vozila s polnilnicami, so dodali avstrijski vlagatelji.

 | Avtor:

Prvi prebivalci predvidoma že naslednje leto

Že čez dober mesec, v začetku marca, bo skupina začela s prodajo in gradnjo stanovanj, za katero predvidevajo, da bo končana v septembru prihodnje leto - prav tako naj bi bila stanovanja kmalu po tem že nared za vselitev, torej že v letu 2021.

Špela Miklavčič, prodajna svetovalka, je poudarila, da bo objekt tako funkcionalen kot harmoničen, zadostil pa naj bi potrebam vsakega kupca, saj "so vsa stanovanja individualno oblikovana", prav tako naj bi bila ponudba različnih slogov oblikovanja interierja izjemno pestra, je dodala. 

Ključi za hišo Novogradnje 2020 Pod streho Toliko plač bo potrebnih za nakup povprečnega stanovanja

Kdo si jih bo lahko privoščil, je odvisno od vrste stanovanja. Za model "Family", ki naj bi bil v njihovem srednjem cenovnem razredu, boste odšteli približno 366 tisoč evrov. Cenejša sta modela "Life" in "Start" - slednji je sicer bolj namenjen samskim prebivalcem, saj meri približno 50 kvadratnih metrov. Najgloblje pa bo v denarnico treba seči za modela "Luxury" in "Exclusive". V povprečju pa naj bi se cena gibala okrog 4 tisoč evrov na kvadratni meter stanovanja.

 | Avtor:

Klasični elementi na moderen način 

Izjemno skrb pa so, kot so poudarili, posvetili načrtovanju domovanj in ponudbi različnih slogov sodobnih interiernih zasnov. To nalogo je prevzela notranja oblikovalka in hkrati ustanoviteljica arhitekturnega biroja GAO arhitekti, Petra Zakrajšek, in takole povzela njihov cilj: "Notranjost smo oblikovali z nekakšnim poklonom do lokacije same, ki je nasproti Tivoli parka in obenem sobiva z ožjim centrom Ljubljane. Zato smo klasične elemente meščanske hiše v stanovanja vnesli na moderen način, vse z razmislekom o različnosti glede na  predstavljene linije. Tako da mislim, da lahko vsak kupec najde nekaj zase, saj ima na voljo od ekskluzivnih penthousov do stanovanj, ki so oblikovana kot hiše."

stanovanja Nepremičninski trg Pod streho Takšno stanovanje se proda takoj in po višji ceni od pričakovane
Komentarjev 9
  • ode 18:27 31.januar 2020.

    In ko bo začelo ob hujšem neurju zamakati?

  • tudbognasvečnereši 09:04 31.januar 2020.

    Pri nas je tooooooliko nakradenega denarja, da bodo vse prodal v roku.Seveda ne bo nobene finančne institucije, ki bi zahtevala izvor denarja. BUTALE.

  • matermila 06:58 31.januar 2020.

    slednji je sicer bolj namenjen samskim prebivalcem, saj meri približno 50 kvadratnih metrov......Aja,50m2 je samsko stanovanje?In to za kar 200 jurjev s katerimi lahko zgradiš lepo hiško s ca.120m2 in se ne drenjaš v nekem silosu sredi prometnic.Samo malo na ...prikaži več deželo je treba,pa si zmagal.4 jurje za m2 je pa tudi zelo pretirana cena,ki jo še na Dunaju težko najdeš.

Sorodne novice