Slovenija
30117 ogledov

Novo o nesreči pod Krvavcem, umrl je 28-letnik

Avto v drevo PGD Braslovče *Fotografija je simbolična.
Policija je sporočila podrobnosti prometne nesreče pod Krvavcem.

"Kranjski policisti so bili v soboto okoli 21.50 obveščeni o hudi prometni nesreči na območju Ambroža pod Krvavcem. Po do sedaj zbranih obvestilih je 28-letni voznik zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku zapeljal s ceste in z avtomobilom trčil v drevo. Zaradi hudih telesnih poškodb je na kraju umrl," so dopoldan sporočili s kranjske policijske uprave. 

Policisti so kraj nesreče zavarovali, opravili ogled in zbirajo obvestila o vseh okoliščinah prometne nesreče. O ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.  

Pred tem smo poročali o obvestilu, ki ga je podala uprava za zaščito in reševanje in po katerem še ni bilo jasno, zakaj je prišlo do nesreče in kdo je bil žrtev. "Ob 21.47 je na Ambrožu pod Krvavcem, občina Cerklje na Gorenjskem, osebno vozilo zapeljalo s cestišča," je poročal portal uprave za zaščito in reševanje. "Gasilci GARS Kranj so zavarovali in osvetljevali kraj dogodka, s tehničnim posegom skupaj z reševalci NMP osebo rešili iz vozila, vozilo postavili nazaj na cesto, z vpojnim sredstvom posuli iztekle motorne tekočine in nudili pomoč policiji. Oseba je preminula na kraju dogodka," še poroča omenjeni portal. 

Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Avatar Zokispoki
    Zokispoki 14:26 18.februar 2024.

    Novo o nesreči??? Če ta, ki tu po tekočem traku spreminja naslove prispevkov tako, da stari vsebini doda samo oznako, "Novo o"..., navajen vsak dan gate, ki jih nosi le okoli obrnit, to ne pomeni, da je oblekel frišne gate!

  • Idioti 12:50 18.februar 2024.

    Huda nesreča ? To huda nesreča ni ! Pa nismo mu mi tiščali na gasa . Kolker je hotel , tolk je prletu v drevo . Lahko bi se tudi obesil , skočil s kamnom okoli vratu v Savo , ...prikaži več skočil z nebotičnika al se pa šel predskakalca na Planici ! Lahko se AVP matra kolker se hoče , take vaške nesreče se bodo dogajale STALNO , zato SLO nikoli ne bo šla pod 50 -60 mrtvih na leto !

  • johan 12:06 18.februar 2024.

    Marko, počivaj v miru. Amen.