Slovenija
9882 ogledov

Novoletno darilo za vse uporabnike Telemacha

Telemach
1/2
zurnal24.si
Od 14. decembra do 15. januarja bodo uporabniki lahko gledali vse programe, ne le tiste, ki so del njihove programske sheme.

"Prazniki so čas, ki ga preživljamo z najbližjimi in ko v vsakem domu zavlada družinsko vzdušje, Telemach pa si želi biti del vsake družine. Zato bomo tudi letos nadaljevali s svojo praznično tradicijo in vsem uporabnikom omogočili, da brez omejitev uživajo v digitalnih programih in vsebinah v visoki ločljivosti," je povedala Ditka Maučec, ki je pri Telemachu odgovorna za področje marketinga in razvoj produktov.

Uporabniki bodo lahko v številnih vsebinah paketa HBO Premium in storitve VOYO uživali, če ju vklopijo preko portala Moj Telemach, ostali programi, ki sicer niso del njihovih paketov, pa bodo vklopljeni samodejno.

Za uporabnike, ki v svojem paketu že imajo vse programe, je Telemach pripravil posebno mapo z 20 izbranimi filmi iz različnih žanrov, ki jih lahko poiščejo in izberejo v Video klubu.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • evelux 21:10 14.december 2018.

    Pa koga oni to nategujejo v našem okolišu so že leto dni odprti vsi programi in laufajo brez vsake kartice in kao so zaklenjeni hahahahahah to mi ni ravno najbolj jasno

Sorodne novice