Slovenija
3233 ogledov

"Obupno je predvsem na cestah in parkingih"

Črni petek
1/3
bralka
Če ne marate gneče, ostanite raje danes doma!

Nakupovalna mrzlica na črni petek, ameriški nakupovalni praznik, se je preselila tudi k nam. 

"Gneča je predvsem obupna na cesti in na parkingih," pravi bralka, ki nam je poslala fotografije. "V samih trgovinah se pozna, a gneča ni tako huda kot sem pričakovala."

Prvi in najcenejši korak je namestitev termostatov na radiatorje. (Foto: Shutter Slovenija Zataknite si nekam Črni petek. Jaz bi vsaj enkrat rad bil kralj!

Lansko leto so Slovenci v nekaterih trgovinah lahko prvič občutili mrzlico črnega petka, letos se je le ta razširil na veliko več ponudnikov. 

A popusti pri nas niso tako visoki kot čez lužo, večina trgovskih znamk ponuje izdelke s popusti, ki se gibljejo med deset in 40 odstotkov.  

Seznam trgovin, ki ponujajo popuste, si lahko pogledate v prispevku Norija črnega petka tudi pri nas, kam po nakupih?

Gneča Big bang Popusti Magazin Norija črnega petka tudi pri nas: Kam po nakupih? Priprave na Black Friday Svet Črni petek: Pred največjim nakupovalnim dnem kampirajo pred trgovinami Črni petek Video Svet Tako izgleda Črni petek v ZDA: Pretepi, aretacije, stampedo

 

Komentarjev 3
  • dusan72 04:16 25.november 2017.

    Sem bil v BTC. Razen, da je bilo težko parkirat, res nič posebnega. Par trgovin je imelo 10-20% popuste, pa še to tiste večinoma s cunjami, ki itak celo leto neke kupone za popust pri naslednjem nakupu talajo. Tisti, ki ...prikaži več so pa oglaševali 50 in več % je bilo pa "na določene izdelke". Skratka na šrot robi, ki prej ali slej konča v koših za napisom "zadnji kosi". Škoda časa.

  • max 23:50 24.november 2017.

    Za 1.november se razkazuje krzno ( deset lisic na en prasic) za črni petek pa nov avto na puf doma pa lačni otroci in prazn hladilnik

  • Gigiiinjo 20:13 24.november 2017.

    ovčke slovenske..